Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΟ “σφύριξε” σέντρα για τα τοπικά

«Πράσινο φως» έδωσε η ΕΕ της ΕΠΟ για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και επιτέλους θα υπάρξει σέντρα σε όλη την χώρα! 

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως σήμερα  τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ, μετά από εισήγηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου, ψήφισαν  με 14 ναι και 1 παρών,  υπέρ της έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Εξάλλου αρκετές Ενώσεις στην χώρα, ανάμεσα τους και η ΕΠΣ Κέρκυρας, είχαν προδιαθέσει με ανακοινώσεις τους,  την έναρξη των πρωταθλημάτων τους και πλέον η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την έναρξη των πρωταθλημάτων. 

Τα νέα δεδομένα από την τροπολογία που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δίνοντας έστω 10ημερη παράταση στα σωματεία να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης, αλλά και απλής εγγραφής στο Μητρώο της ΓΓΑ, ήταν το «κλειδί» για την απόφαση της ομοσπονδίας και πλέον το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ξεκινάει και επισήμως. Έτσι το Σαββατοκύριακο (22-23 Οκτωβρίου 2022) θα έχουμε τους αγώνες της πρεμιέρας για τις δύο ανδρικές τοπικές κατηγορίες (Α & Β ΕΠΣΚ), ενώ την ερχόμενη Τετάρτη (26/10/22) είναι προγραμματισμένοι  αγώνες για την Β΄φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ “Σταύρος Σαββανής”. Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται να πάρει σειρά και το πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής, όπου αναμένονται ανακοινώσεις τόσο για τον καταρτισμό των ομίλων, όσο και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Ως γνωστό στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής  συμμετέχουν δύο κερκυραϊκές ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρας Πετριτή.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!