Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γ. Νοταρόπουλος Ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας στην Κύπρο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας ανακοινώνει την πρόσληψη του (κερκυραίου) Γιώργου Νοταρόπουλου στην θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κωπηλασίας.

Ο κ. Νοταρόπουλος είναι κάτοχος Πτυχίου της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο άθλημα της Κωπηλασίας. Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή αθλητών Κωπηλασίας Κατηγορίας Α΄ από το Τμήμα Προπονητών και εκπαιδευτών αθλημάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας, διπλώματος σχολής προπονητών Κατηγορίας Β’ της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ και πιστοποιητικό Επιπέδου 1 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας

Διετέλεσε, επί σειρά ετών, προπονητής στο Ν.Α.Ο Κέρκυρας και Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικών ομάδων της Ελλάδας στις κατηγορίες ανάπτυξης, παίδων, κορασίδων, εφήβων και νεανίδων της Ελληνικής Εθνικής ομάδας.

“Καλωσορίζουμε τον νέο μας Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Γιώργο Νοταρόπουλο στη Κωπηλατική οικογένεια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας και του ευχόμαστε καλή δουλειά και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Η στήριξη της Ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του είναι δεδομένη”.

*Πηγή: sportime.sigmalive.com

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!