Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η θέση της εργολαβίας για τη μεταφορά των απορριμμάτων δήμου Νότιας Κέρκυρας σε Πάλαιρο

Aπο την εταιρεία “ΚΡΟΝΟΣ ΕΚΟ ΑΕ Συστήματα και έργα διαχείρισης αποβλήτων “, που έχει αναλάβει τη  μεταφόρτωση και μεταφορά  των αποβλήτων του δήμου Νότιας Κέρκυρας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, δημοσιοποιήθηκε η παρακάτω επιστολή με αποδέκτες το νυν δήμαρχο Κ. Λέσση, αλλά και το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Β. Χειμαριώτη:

Γνωστό τοις πάσι είναι ότι στην εταιρεία μας έχει ανατεθεί σύμβαση, ύστερα από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, για την « Μεταφόρτωση και Μεταφορά 9.500 τόνων Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στον Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου ». Η ανωτέρω σύμβαση, υπεγράφη από την αναθέτουσα αρχή την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 , και η εταιρεία μας έχει την συμβατική υποχρέωση να ξεκινήσει την εκτέλεσή της .
Δεδομένου ότι στους δρόμους της νότιας Κέρκυρας παραμένει μεγάλος όγκος αστικών στερεών αποβλήτων και αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή, καλούμαστε άμεσα να ξεκινήσουμε τις εργασίες μεταφόρτωσης και μεταφοράς στον Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου.
Με απόλυτο σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής, με περιβαλλοντική ευαισθησία και με αίσθημα ευθύνης έναντι των κατοίκων της νότιας Κέρκυρας και των συμβατικών μας υποχρεώσεων, θα ξεκινήσουμε τις εργασίες μεταφόρτωσης και μεταφοράς των Αστικών Στερεών Αποβλήτων από την ήδη υφιστάμενη, αδειοδοτημένη εγκατάστασή μας .
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά σας , δεσμευόμαστε να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό μας , σε εγκατάσταση που θα μας υποδείξει και θα αδειοδότησει αναλαμβάνοντας τις σχετικές νόμιμες πρωτοβουλίες , η δημοτική αρχή και η οποία (εγκατάσταση) δεν θα προκαλεί τυχόν κοινωνικές αντιδράσεις . Η προοπτική αυτή ,ουδεμία αλλαγή θα επιφέρει στην υφιστάμενη σύμβαση και η οποία θα τροποποιηθεί ανάλογα .

Με εκτίμηση
Για την ΚΡΟΝΟΣ ΕΚΟ Α.Ε.
Ευγενία Σκούρου
Πρόεδρος Δ/Σ & Δ/νουσα Σύμβουλος

 

*φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!