Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η θέση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού για τα… «καραγκιοζιλίκια» του Σερεμέτη

Την αντίδραση (και) του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού προκάλεσε η δήλωση του αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Κ. Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων Γ. Σερεμετη περί εθελοντισμού και «καραγκιοζιλίκια».
Ως εκ τούτου, ο Σύλλογος διαχωρίζει τη θέση του, μιλάει περί εθελοντισμού και δηλώνει πως δεν προτίθεται να συμμετέχει σε καμία δράση του Κεντρικου Δήμου εφεξής, εφόσον η συγκεκριμένη δήλωση – θέση της δημοτικης Αρχής συνεχίσει να υφίσταται. 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου 
Σχολιάζοντας τις κατά γενική ομολογία ατυχείς δηλώσεις του Αντιδήμαρχου κ.Σερεμέτη περι εθελοντών ,εθελοντισμού και «καρακιοζιλικιων» θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις.
Ο εθελοντισμός είναι παροχή υπηρεσιών χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προς όφελος της κοινωνίας. Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρεωτικός και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τις ανάγκες, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία μέσα στην οποία ζει και αναπτύσσεται.
Ο πολιτιστικός Σύλλογος «Ποταμός» συμμετέχοντας από την ίδρυση του σε πάρα πολλές εθελοντικές δραστηριότητες σε συνεργασία με διάφορους φορείς και συλλογικότητες για τις οποίες έχουμε λάβει ευχαριστίες ακόμα και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και έχοντας στο ενεργητικό του πραγματικά ενεργούς πολίτες αποφασισμένους να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους αλλά και να συνδράμουν όπου και όταν θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν, θα συνεχίσει να πρεσβεύει τις αξίες του εθελοντισμού, αρνούμενος όμως την συμμετοχή του σε οποιαδήποτε δράση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εάν και εφόσον οι απαξιωτικές δηλώσεις του εν λόγω Αντιδημάρχου παραμένουν ως έχει.

Εκ του Δ.Σ

Η Αντιπρόεδρος
Ιωάννα Γεωργοτα.

 

*κεντρική φωτογραφία Eddie Kastamonitis 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!