Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συνέβη και αυτό! Στάθμευσε στη στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, σχεδόν κάτω από το στέγαστρο

Νέες εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από ασυνείδητους οδηγούς που λειτουργούν σαν να είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στη Γη, με αποτέλεσμα να μην υπακούν σε νόμους, κανόνες και σε κάθε περίπτωση χωρίς σεβασμό και ενσυναίσθησης. Ο λόγος για οδηγό ο οποίος/οποία στάθμευση το βράδυ της Δευτέρας κάθετα μπροστά από στάση  υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, στην Αχαράβη, με την μούρη του αυτοκινήτου στο παγκάκι και το στέγαστρο της στάσης να “προστατεύει” το μισό αυτοκίνητο. Ούτε λόγος για το που θα μπορούσαν να περιμένουν το λεωφορείο της γραμμής οι εν δυνάμει επιβάτες .

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες στην διαδικτυακή ομάδα “Τα παράπονα σου στο δήμαρχο” η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, περιπολικό της οποίας ωστόσο, δεν είχε φτάσει τα επόμενα 20 λεπτά που ακολούθησαν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!