Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Κέρκυρα αριστεύει & στο Hip-Hop

Με δύο πρώτες θέσεις επέστρεψε στην Κέρκυρα η σχολή χορού Street Dance, από τη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχε στον σημαντικότερο διαγωνισμό hip hop, παγκοσμίως, ο οποίος  πραγματοποιείται σε 40 χώρες. Να σημειωθεί ότι  τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ – Αριζόνα (USA). Ο προκριματικός του κορυφαίου διαγωνισμού Hip Hop χορογραφίας με τίτλο HipΗop International Greece & Cyprus 2023, πραγματοποιήθηκε  για 12η χρονιά στην Ελλάδα, με διοργανωτή το Ghetto Blaster. Η διοργάνωση έγινε το Σάββατο 1 Απριλίου στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 1200 θεατές, ενώ συμμετείχαν ομάδες από τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Η Κέρκυρα εκπροσωπήθηκε από την σχολή χορού  Street Dance, όπου πέτυχε δύο πρώτες νίκες καθώς και μία πρόκριση για τα τελικά, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Αύγουστο στην Αριζόνα Αμερικής. Εκεί, θα ταξιδέψει η κερκυραϊκή ομάδα Street Kids Crew, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Οι κερκυραϊκές πρωτιές

 Πρώτη  θέση στην κατηγορία Junior Devision (7-12 Χρ ) με την ομάδα Young Street Crew : Νικήτας Τουντσιγιού Μαρίλια Κούρκουλου Νικόλας Σπητιέρης Φαίδρα Ζερβού Σμοΐλη Βασιλική Μελίνα Ράντου Δάφνη Ευστρατιάδη Σοφία Σπητιέρη. 

Πρώτη  θέση στην κατηγορία Varsity Division ( 11-16 Χρ ) με την ομάδα Street Kids Crew : Ρωμανός Σαρίδης Μαρία Γαρνέλη Μάντυ Σούκερα Μαρίνα Βαγγαλάτη Σπυριδούλα Αυθίνου.  Προπονήτριες : Αλεξάνδρα Τουντσιγιού- Ίρκα Καρβούνη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!