Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κέρκυρα κλείδωσε Super 2 αλλά το μέλλον της άγνωστο…

Η Κέρκυρα νίκησε σήμερα εκτός έδρας 0-1 τον Αιγινιακό Πιερίας και κλείδωσε τη συμμετοχή της στη Super League 2, εάν τελικά περάσει από τη Βουλή η σχετική τροπολογία της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Η κερκυραϊκή ομάδα για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Football League δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στο Αιγίνιο και με σκόρερ τον Αποστολίδη στην εκπνοή του Α΄μέρους (44΄) πήρε το τρίποντο. Μετά τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες της ομάδας αναμένεται να «σκορπίσουν» στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για τις Πασχαλινές διακοπές και θα επιστρέψουν, όσοι θα χρειαστούν να πάρουν μέρος στο τελευταίο και αδιάφορο ματς πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή στις 5 Μαΐου στην Κέρκυρα. Υπενθυμίζουμε ότι βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων για το μέλλον της ΠΑΕ, μετά την αποχώρηση του κύριου χορηγού της ομάδας, τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ομάδα και τις φήμες περί ενδιαφέροντος πώλησης των μετοχών της.

Διαιτησία και συνθέσεις
Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτριος Θεοχάρης (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λιόντο (Ηπείρου) και Αθανάσιο Στεφούλη (Γρεβενών)
Αιγινιακός (Καρατζά): Μαλέσιος, Τοπαλίδης (51′ Σοφιάνης), Καπετάνος, Έππας, Ζήσης, Βελκόσκι, Κούστα, Γιαλαμούδης (58′ Πιαστόπουλος), Τσολακίδης, Ζαννάκης, Πολύζος
Κέρκυρα (Θέος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Σιατραβάνης, Αποστολίδης, Αναστασίου, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Νίκιτς, Μίσκου

Η 29η αγωνιστική
Παναχαϊκή-Ηρόδοτος 2-0
Αιγινιακός-Κέρκυρα 0-1
Κισσαμικός-Δόξα Δράμας 0-1
Απόλλων Λάρισας-Πλατανιάς 1-0
Εργοτέλης-Καραϊσκάκης 1-1
Ηρακλής-ΝΠΣ Βόλος 2-0
Σπάρτη-Απόλλων Πόντου 0-3 (α.α)
Τρίκαλα-Αήττητος Σπάτων 3-0 (α.α.)

Η βαθμολογία (29 αγ.)
Βόλος 57
Απόλλων Λάρισας 54
Πλατανιάς 52
Απόλλων Πόντου 49
Εργοτέλης 48
ΑΟΚ Κέρκυρα 47
Δόξα Δράμας 45
Παναχαϊκή 45
Κισσαμικός 43
Ηρακλής 42
ΑΕ Καραϊσκάκης 40
Τρίκαλα 32
Ηρόδοτος 31
Αιγινιακός 16
Σπάρτη αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα

Ο Αήττητος Σπάτων αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!