Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Οι «10» Κερκυραϊκές προκρίσεις στο Πανελλήνιο Κ18 στίβου

Μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων των Διασυλλογικών αγώνων Κ18, ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των αθλητών-τριών, που προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου 2020 στο ΕΑΚ Λάρισας.
Ανάμεσα στους προκριθέντες περιλαμβάνονται δέκα αθλητές-τριες (επτά αγόρια & τρία κορίτσια) από τα σωματεία της Κέρκυρας, ενώ τέσσερις αθλήτριες & μία ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 αγοριών περιλαμβάνονται στους επιλαχόντες, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στους αγώνες σε περίπτωση, που δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 20 Ιουλίου 2020 κάποιοι εκ των προκριθέντων. Υπενθυμίζουμε ότι οι προκρίσεις προέκυψαν από τους Διασυλλογικούς αγώνες της κατηγορίας Κ18, που είχαν πραγματοποιηθεί το διήμερο 4-5 Ιουλίου 2020 σε 23 ομίλους σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αθλητές-τριες της Κέρκυρας είχαν συμμετάσχει στον όμιλο των Ιωαννίνων μαζί με εκείνους της Ηπείρου.

Από αριστερά Κώστας Κλαδάς με τον κόουτς Δημήτρη Δεληφώτη (ΓΕ Θιναλίων)- Σπύρος Ντουραχάνης (ΑΟ Κέρκυρας) & Στέλιος Τσακμάκης (ΓΕ Θιναλίων)

Η «ΔΕΚΑΔΑ» ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΩΝ

ΑΓΟΡΙΑ
Πέτρος Πουλής ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Σφαίρα
Αθανάσιος Χαρίρ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Ακόντιο
Αναστάσιος Πολυμενάκης ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ επί κοντώ
Αλέξανδρος Βασιλάκης ΓΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 400 εμπ.
Σπύρος Ντουραχάνης ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 800μ
Κώστας Κλαδάς ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΩΝ μήκος
Στυλιανός Τσακμάκης ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΩΝ μήκος
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Ηρώ Βραδή ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ επί κοντώ
Μαριάννα Μουρτζινούδη ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ τριπλούν (και επιλαχούσα στο μήκος)
Τζιβανίδη Πολυάννα ΓΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 400μ

Οι αθλητές του Κερκυραϊκού (από αριστερά) Αναστάσιος Πολυμενάκης – Πέτρος Πουλής ο κόουτς Σταμάτης Σουβλάκης & ο Θάνος Χαρίρ

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

ΑΓΟΡΙΑ
Σπύρος Πέζαρος ΓΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 100μ
Γιώργος Δόσης ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ύψος
ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΩΝ ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 (Κώστας Κλαδάς- Στυλιανός Τσακμάκης-Διομήδης Παργινός- Θωμάς Ρίζος)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Σοφία Σεχάτη ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ 200μ
Κατερίνα Βασιλάκη ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ επί κοντώ

 

φωτο πάνω: Από αριστερά Ηρώ Βραδή (Κερκυραϊκός)- Αλέξανδρος Βασιλάκης με Πολυάννα Τζιβανίδη (ΓΣ Κέρκυρας)-Μαριάννα Μουρτζινούδη (Κερκυραϊκός)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!