Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κέρκυρα με κόουτς τον Κ. Χριστοφοράκη στη Γ΄Εθνική

Ο Κώστας Χριστοφοράκης είναι ο εκλεκτός των διοικούντων την «Κέρκυρα» για να αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Υπενθυμίζουμε ότι η νέα διοίκηση της Κέρκυρας προβληματίστηκε μεταξύ τριών επιλογών, στις οποίες από την αρχή περιλαμβάνονταν το όνομα του Κώστα Χριστοφοράκη. Οι άλλες δύο ήταν οι Γιάννης Σφακιανάκης και Γιάννης Καλούδης. Ο Κώστας Χριστοφοράκης πιάνει δουλειά από την ερχόμενη Δευτέρα (12/10/20), οπότε αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση. Στο μεταξύ σε συνεργασία με τη διοίκηση προχωράνε σε επιλογές ποδοσφαιριστών για το ρόστερ της ομάδας.
Ο Κώστας Χριστοφοράκης
Γεννήθηκε το 1975 στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ 1999), με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, και τυγχάνει μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας. Κατέχει τα προπονητικά διπλώματα UEFA A και UEFA Elite Youth, καθώς επίσης και το δίπλωμα Α’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Από το 2014 βρίσκεται στην Κέρκυρα, που εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Υπήρξε ποδοσφαιριστής σε Κάστρο Μονεμβασίας, ΑΕ Μαρτίου Θεσσαλονίκης και Ολυμπιακό Γυθείου. Ως προπονητής ξεκίνησε το 2001, από τις υποδομές του Κάστρου Μονεμβασίας. Και συνέχισε στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Λακωνίας, Ολυμπιακό Γυθείου, Μολαϊκό και Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Όταν ήρθε στην Κέρκυρα ανέλαβε αρχικά βοηθός προπονητής στην Κ17 της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπης και στη συνέχεια πρώτος κόουτς σε Κ19 & Κ20. Μάλιστα την περίοδο 2018-19 είχε οδηγήσει την Κ19 στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κοουτσάρει, ως προσωρινός προπονητής την επαγγελματική ομάδα τόσο σε αγώνες της Super League 1, όσο και της Super League 2.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!