Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Η Κέρκυρα περιφερειακή πρωταθλήτρια Π/Κ στο σκάκι (φωτο)

Η ομάδα Παίδων/Κορασίδων του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ηπείρου-Ιονίων Νήσων και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση του Πανελλήνιου σκακιστικού  ομαδικού πρωταθλήματος Παίδων –Κορασίδων, που θα διεξαχθεί από 28 Νοεμβρίου- 1 Δεκεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Το Περιφερειακό πρωτάθλημα Ηπείρου-Ιονίων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2019 στην Άρτα και συμμετείχαν οι ομάδες ΣΠΖ Κέρκυρας, Πύρρου Άρτας, ΣΚ Νικόπολης Πρέβεζας & Δόξας Λευκάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κερκυραϊκή ομάδα πήρε την πρωτιά με σχετική άνεση, αφού με τρεις νίκες στους τρεις αγώνες, που έδωσε, ενώ σε συνολικά 18 παρτίδες είχε μόνον μία ήττα. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες έγιναν σε τέσσερις γενικές σκακιέρες (αγοριών- κοριτσιών) ηλικιών 10-12-14-16 ετών και σε δύο σκακιέρες κοριτσιών ηλικιών 12-16 ετών. Την ομάδα του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας αποτελούσαν  οι: Αλέξανδρος Λευθεριώτης, που αγωνίστηκε  στην γενική σκακιέρα των 16 ετών,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ο Ιωσήφ Μοσχάτ (στη γενική των 14 ετών),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γρηγόρης Στόϊκος (Γενική 12 ετών), 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ραφαέλ Τζουβέλης ( γενική 10 ετών),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατερίνα Γκουτζούκη (κοριτσιών 16 ετών)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

και η εκ Παξών Σαββίνα Ανεμογιάννη (κοριτσιών 12 ετών).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τους αθλητές συνόδευσαν γονείς και ο πρόεδρος του ΣΠΖΚ Μάνος Ναθαναήλ. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!