Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Κέρκυρα τη νύχτα

Η νυχτερινή διασκέδαση της Κέρκυρας είναι σίγουρα η εντονότερη συγκριτικά με τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου. Αλλά και σε σχέση με «καθιερωμένα» party islands του Αιγαίου δεν έχει πραγματικά να ζηλέψει τίποτα.

Οτιδήποτε και αν θες ή χρειάζεσαι στις διακοπές σου στην Κέρκυρα μπορείς να το βρεις. Από χαλαρές βόλτες στα σοκάκια του κέντρου μέχρι χορό ως το πρωί.

Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας!

 

Νυχτερινή ζωή Κέρκυρας

Η Κέρκυρα αποτελεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη! Η έντονη νυχτερινή ζωή της την έχει κάνει να δέχεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερους τουρίστες οι οποίοι θέλουν να την επισκεφτούν και να ζήσουν έστω και για ένα βράδυ την έντονη νυχτερινή ζωή που προσφέρει.

Αν από την άλλη επιθυμείς μια χαλαρή ταινία σε ένα θερινό σινεμά μπορείς και πάλι να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου. Γιατί πραγματικά ό,τι και αν θες η Κέρκυρα το έχει.

Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τι προσφέρει η Κέρκυρα για τις βραδινές σας εξόδους…

 

Νυχτερινές απολαύσεις στο κέντρο της πόλης

Στην πόλη της Κέρκυρας σας δίνονται αμέτρητες επιλογές διασκέδασης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης έχουν πολλά καφέ για να τα ανακαλύψετε. Βρίσκονται εκεί και πολλά μπαρ, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε παρακάτω.

Πρώτη απογευματινή στάση σας λοιπόν είναι η Παλιά Πόλη. Διαθέτει πολλά εστιατόρια και μεζεδοπωλεία με ζωντανή ελληνική μουσική στα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακές συνταγές του τόπου.

Μετά θα συνεχίσετε για ένα ποτό. Στην περίπτωση αυτή είτε κατευθύνεστε προς τους κεντρικούς δρόμους που αναφέραμε νωρίτερα είτε προχωράτε προς τη Πλατεία Σπινιάδα είτε στο Λίστον με τις καμάρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε και εκεί ζωντανή μουσική.

Η αποκορύφωση όμως της νυχτερινής ζωής του νησιού αποτελεί με διαφορά η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στο λιμάνι. Μοντέρνα μπαρ, ντίσκο και κλαμπ που σίγουρα θα αγαπήσετε. Γιατί στην Κέρκυρα νυχτερινή ζωή καταλαβαίνεις σε κάθε σου βήμα!

Στην Κέρκυρα διοργανώνεται και δικό της φεστιβάλ το Σεπτέμβριο με πολλές συναυλίες ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών., θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα και πολλά ακόμη.

Υπάρχουν και κρουαζιέρες με ανεπανάληπτη θέα στο νησί τις νυχτερινές ώρες. Προτιμήστε τις για ρομαντικές βραδινές βόλτες στην Κέρκυρα.

 

Τα χωριά της Κέρκυρας

Η νυχτερινή ζωή όμως δεν περιορίζεται μόνο στην παλιά πόλη και το κέντρο της Κέρκυρας. Υπάρχουν πολλά χωριά τα οποία τα επιλέγουν ειδικά πολλοί ξένοι και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Ποια είναι όμως αυτά τα χωριά; Ο Κάβος, το Σιδάρι, η Παλαιοκαστρίτσα, η Δασιά, ο Ύψος αλλά και η Γλυφάδα αποτελούν ισχυρό πόλο έλξης κυρίως για τους τουρίστες.

Διαθέτουν πάρα πολλά κλαμπ τα οποία παίζουν από rock και soul μέχρι Trance και ελληνικά κομμάτια. Δε λείπουν φυσικά οι ντίσκο, οι οποίες είναι γεμάτες από κόσμο που θέλει έστω και για λίγο να μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή. Η μουσική είναι δυνατά, ο κόσμος χορεύει ασταμάτητα και περνάει κυρίως καλά!

Γιατί το νησί κατακλύζεται κάθε χρόνο από επισκέπτες που ψάχνουν να ζήσουν «πραγματικές» εμπειρίες στο νησί της Κέρκυρας. Για παράδειγμα ο Κάβος αποτελεί πολυαγαπημένη επιλογή των Άγγλων με όλα τα κλαμπ, τα μπαρ και τις ντίσκο να είναι συγκεντρωμένες στον κεντρικό δρόμο.

Δοκιμάστε τα απίθανα κοκτέιλ του καταλόγου τα περισσότερα από τα οποία είναι signature επιλογές κάθε μαγαζιού. Μην ξεχάσετε εννοείται να λάβετε μέρος σε κάποιο από τα πολλά foam party τα οποία διοργανώνονται ή για οποιοδήποτε άλλο event μπορεί να συναντήσετε.

 

Διασκέδαση χωρίς τέλος

Αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει τη διασκέδαση στην Κέρκυρα. Γιατί το ένα μπαρ είναι καλύτερο από το άλλο.

Και δεν υπάρχουν μόνο αυτά. Η Κέρκυρα είναι ένα από τα πολύ λίγα νησιά που έχουν και κλαμπ αλλά και ντίσκο!

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία και επισκεφτείτε το νησί ώστε να δείτε και εσείς από κοντά τι εστί Κέρκυρα!

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!