Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στις πληγείσες περιοχές της Κέρκυρας ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος

Στην Κέρκυρα βρίσκεται για το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος όπου μαζί με κλιμάκιο των παρατάξεων της ΛΑ.ΣΥ. Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ, το κλιμάκιο επισκέπτεται σήμερα και αύριο Κυριακή 17/10 τις πληγείσες, από την κακοκαιρία, περιοχές της Κέρκυρας.

 

Το πρόγραμμα

Σήμερα Σάββατο 16/10/2021 και αύριο Κυριακή 17/10/2021 βρίσκεται στην Κέρκυρα ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και βουλευτής, που θα περιοδεύσει στις πληγείσες περιοχές, συνοδευόμενος από στελέχη της Τομεακής Οργάνωσης Κέρκυρας, καθώς και από εκλεγμένους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και τους Δήμους.

Το πρόγραμμα των περιοδειών είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 16/10/2021, περιοδεία και συζήτηση με κατοίκους

  • Στις 11:30 πμ στον Ποταμό
  • Στη συνέχεια περιοδεία σε Άφρα, Τρίκλινοκαι Αλεπού

Κυριακή 16/10/2021

  • Στις 10:00πμ περιοδεία – συζήτηση στην περιοχή Μωραϊτίκων – Μεσσογγής
  • Στις 4:00μμ περιοδεία – συζήτηση στις εργατικές κατοικίες του Αι Γιάννη

Το ΚΚΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό μέσα από την οργανωμένη και συλλογική πάλη, μέσα από τους μαζικούς φορείς, να πάρει στα χέρια του την υπόθεση της προστασίας από τις φυσικές καταστροφές και την αποκατάσταση των ζημιών. Μόνο η λαϊκή κινητοποίηση και διεκδίκηση μπορεί να δώσει αποτελέσματα και το ΚΚΕ βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

  • Άμεσα να πραγματοποιηθούν όλα τα αναγκαία έργα, να υλοποιηθεί επειγόντως ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπλημμυρικής θωράκισης.
  • Να καταγραφούν οι ζημιές και να δοθούν αποζημιώσεις στο 100% άμεσα στους κατοίκους, τους καταστηματάρχες, τους αγρότες της περιοχής, σε όλους όσους επλήγησαν, για όλες τις ζημιές, χωρίς τους γνωστούς όρους που αποκλείουν μεγάλο μέρος των πληγέντων.
  • Να αποκατασταθεί άμεσα το οδικό δίκτυο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!