Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Κέρκυρα υποδέχεται τους  Πανελλήνιους ξιφασκίας 

Η διοίκηση του Κερκυραϊκού Αθλητικού Συλλόγου Ξιφασκίας «Ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ» εργάζεται πυρετωδώς για μία ακόμα επιτυχημένη πανελλήνια διοργάνωση.

Ως γνωστό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας εμπιστεύεται την Κέρκυρα και τον “ ΔΑΜΟΚΛΗ” για την φιλοξενία Πανελλήνιων αγώνων.

Μάλιστα εκτός του Πανελλήνιου Κυπέλλου Παμπαίδων-Παγκορασίδων (U13) και των αγώνων Ανάπτυξης (U10), που είχαν γίνει στο νησί μας το 2022, φέτος η ΕΟΞ αναβάθμισε το πρόγραμμα, προσθέτοντας και το Πανελλήνιο κύπελλο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών (U20). 

Στους αγώνες, που  θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΕΑΚΚ έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 170 ξιφομάχοι από τα περισσότερα σωματεία της χώρας, ενώ συμπεριλαμβανομένων προπονητών, γονέων και συνοδών, η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει το διάστημα των αγώνων, 200 και πλέον άτομα.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη  στη μνήμη  του Χρήστου Παπαγεωργίου. Ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στο ξίφος ασκήσεως, προπονητής πολλών αθλητών-τριών Εθνικών ομάδων, υπεύθυνος του τμήματος ξιφασκίας στον ιστορικό Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, διεθνής διαιτητής και μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου διαιτητών ξιφασκίας. Ο Χρήστος Παπαγεωργίου έχασε τη μάχη από τον καρκίνο και  έφυγε στις 10 Σεπτεμβρίου 2022  από τη ζωή στα 44 του χρόνια.

 «Σας περιμένουμε να γνωρίσετε το άθλημα»

Η διοίκηση του κερκυραϊκού σωματείου, που διοργανώνει τους Πανελλήνιους αγώνες, με ανακοίνωση της προσκαλεί τους συντοπίτες μας να βρεθούν στο ΕΑΚΚ. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να γνωρίσετε το άθλημα και να στηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες.

 

Το Πρόγραμμα των αγώνων:


Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ξ. Α. Παμπαίδων
08:00 – 08:30
Δήλωση Συμμετοχής έλεγχος Υλικού
09:00 Έναρξη Αγώνων
Αγώνες ανάπτυξης –Παγκορασίδων U-10
11:00 – 11:30
Δήλωση Συμμετοχής έλεγχος Υλικών
12:00 Έναρξη Αγώνων
Ξ.Α Παγκορασίδων U-13
13:30 -14:00
Δήλωση Συμμετοχής έλεγχος Υλικών
14:30 Έναρξη Αγώνων
Αγώνες ανάπτυξης –Παμπαίδων U-10
15:30 – 16:00
Δήλωση Συμμετοχής έλεγχος Υλικών
16:30 Έναρξη Αγώνων

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023
Ξ.Α Νέων Ανδρών

08:00–08:30 Δηλώσεις συμμετοχής,
Έλεγχος υλικών
09:00 Έναρξη αγώνων
Ξ.Α Νέων Γυναικών
12:00– 12:30 Δηλώσεις συμμετοχής,
έλεγχος υλικού
13:00 Έναρξη αγώνων

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!