Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κέρκυρα φινάλε στην Football με ήττα

Η Κέρκυρα στο φινάλε του πρωταθλήματος ηττήθηκε σήμερα στο ΕΑΚΚ 0-2 από την Παναχαϊκή.

Η κερκυραϊκή ομάδα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς έπαιξε χωρίς εννέα βασικούς παίκτες και μάλιστα από το 26΄την εστία της υπερασπίστηκε ο γκολκήπερ της Κ19 Παγκράτης, αφού ο Κουτζαβασίλης λόγω τιμωρίας ήταν εκτός αποστολής και ο αναπληρωματικός του Βουτσελάς τραυματίστηκε. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32΄με πλασέ του Μαυριά και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 73΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη. Η Κέρκυρα τελικά κατετάγη ένατη στην βαθμολογία της Football League και εάν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των κατηγοριών ποδοσφαίρου, του χρόνου θα αγωνίζεται στην Super League 2.

Διαιτητής- Συνθέσεις

Διαιτητής του αγώνα ο Νικ. Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) με βοηθούς από την Πέλλα  τους Χρ.Δεμερτζή & Αθ. Δέλλιο.

Κέρκυρα (Θέος): Βουτσελάς (26′ λ.τρ. Παγκράτης), Σανδραβέλης, Γεωργακόπουλος, Κρητικός Ν. Ζορμπάς, Σιατραβάνης (69′ Βλάχος), Αναστασίου, Γενιτσαρίδης, Θεοδωράκης, Παναγιωτίδης, Μίσκου

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολίμος, Πλέγας, Μαυριάς (69′ Μπαστακός), Ελευθεριάδης, Κολ, Μοσνί, Παπατόλιος, Μοντιέλ (74′ Κυνηγόπουλος), Ντάσιος, Πολυχρόνης (83′ Μασούρας).

Η 30η (τελευταία αγωνιστική)

Κέρκυρα- Παναχαϊκή 0-2

ΑΕ Καραϊσκάκης- Τρίκαλα 1-3

Απόλλων Πόντου- Κισσαμικός 1-3

Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 0-2

Ηρόδοτος- Απόλλων Λάρισας 0-1

Πλατανιάς- Ηρακλής 2-1

Αιγινιακός-Σπάρτη 3-0 (α.α)

Αήττητος Σπάτων- Βόλος 0-3 (α.α)

Η τελική βαθμολογία (30 αγ.)

Βόλος 60

——————————-

Πλατανιάς 55

——————————

Απόλλων Λάρισας 54

Εργοτέλης 48

Παναχαϊκή 48

Κισσαμικός 46

Απόλλων Πόντου 46

Δόξα Δράμας 45

Κέρκυρα 44

ΑΕ Καραϊσκάκης 40

—————————

Ηρακλής 39

Τρίκαλα 35

Ηρόδοτος 28

Αιγινιακός 16

Σπάρτη αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα

Αήττητος Σπάτων αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.

Σημείωση:  Ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει στη Super League. Ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Super League.
Οι ομάδες από την 3η έως τη 10η θέση θα συμμετάσχουν στη Super League 2.
Βάσει αναδιάρθρωσης οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται στη Δ’ εθνική. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12 θα είναι στη Γ’ (Football League του χρόνου). Ουσιαστικά υποβιβάζονται κατηγορία και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12, απλά οι 4 τελευταίοι πέφτουν 2 κατηγορίες.

Έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί από Κέρκυρα, Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου, Εργοτέλη, Ηρόδοτο, Ηρακλή  και Αιγινιακός γιατί δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο επιτήρησης  από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!