Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ έκανε επαγγελματία τον κερκυραίο Γ. Κουλούρη

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ο 17χρονος ταλαντούχος κερκυραίος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κουλούρης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τα τελευταία χρόνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής του και τους παίκτες που βγαίνουν απ’ αυτά. Φροντίζει μάλιστα να τους “δένει” με συμβόλαια από νωρίς ώστε εν συνεχεία να μην τους “χάσει”. Τελευταίο παράδειγμα της αξιοποίησης της ακαδημίας του ΠΑΟΚ είναι οι Τζόλης και Μιχαηλίδης. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο 2,5 χρόνων στον Γιώργο Κουλούρη, ο οποίος από το 2016 είναι μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι ως βασικός παίκτης της Κ17 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Γιώργος Κουλούρης

Γεννήθηκε το 2004 στην Κέρκυρα. Γονείς του, ο γνωστός αθλητικός παράγοντας του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου Μάκης Κουλούρης και η Μαρία Καρύδη, ενώ αδελφή του είναι η διεθνής με τις εθνικές ομάδες υποδομών στο χάντμπολ Γωγώ Κουλούρη, που αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών με την ομάδα της ΑΕΠ Πανοράματος Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2008 από τις Ακαδημίες του ιστορικού ΑΟ Κέρκυρα. Το 2011 μετακινήθηκε στις Ακαδημίες Καρπατσέλη, όπου παρέμεινε μέχρι το 2016. Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο δεν έμεινε απαρατήρητο από τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ, όπου τον κάλεσαν στο Δικέφαλο του Βορρά.  Έκτοτε μέχρι σήμερα είναι στέλεχος των ομάδων υποδομών του ΠΑΟΚ, αρχικά της Κ14, ύστερα της Κ15, την περυσινή σεζόν αναδείχτηκε  πρωταθλητής  Ελλάδος  με την ομάδα Κ17, ενώ την τρέχουσα περίοδο,  2020-21 έκανε ήδη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα K19 της Super League με τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Κουλούρης είναι ακραίος επιθετικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος. Έχει πολύ καλή τεχνική, υψηλό δείκτη ευφυίας και αντίληψη του χώρου και του παιχνιδιού. Είναι σοβαρός, συνετός και εργατικός. Αυτός είναι και ο λόγος, που ο Δικέφαλος του Βορρά τον «έδεσε» με επαγγελματικό συμβόλαιο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!