Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Στις 20 Μαρτίου 2021 οι εκλογές στην Ομοσπονδία Κρίκετ

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ αποφάσισε η  εκλογοαπολογιστική  γενική συνέλευση των σωματείων μελών της να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι,  οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ομοσπονδία Κρίκετ είχαν οριστεί για τις 28 του περασμένου Νοεμβρίου. Ωστόσο το lock down, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι τότε δεν είχαν ολοκληρώσει όλα τα σωματεία μέλη της ΕΛΟΚ τις αιτήσεις εγγραφής στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ, οδήγησαν στην αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, όπως εξάλλου προέβλεπε και η σχετική απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού. Τώρα η ΕΛΟΚ ίσως είναι από τις λίγες αθλητικές ομοσπονδίες, αν όχι η μοναδική, που όλα τα σωματεία μέλη της είναι γραμμένα στο Αθλητικό Μητρώο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στις επικείμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιοι ο νυν πρόεδρος της ΕΛΟΚ Ιωσήφ Νικήτας και ο ΓΓ Στυλιανός Γούστης, διότι έχουν συμπληρώσει τρεις θητείες στα συγκεκριμένα πόστα και σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας. Ωστόσο και οι δύο αναμένεται να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κερκυραϊκό κρίκετ.

Η πρόσκληση για την ΓΣ και τις εκλογές για νέο ΔΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα: 

Η   Γενική Συνέλευση των Σωματείων -Μελών της ΕΛ.Ο.Κ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  20 Μαρτίου,  με ώρα έναρξης 12:00 στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ , επί της οδού Κώστα Γεωργάκη 26 στην Κέρκυρα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από  01/01/2019  έως 31/12/2019 & 1/1/2020 έως 31/12/2020.  Έγκριση και απαλλαγή της Διοίκησης.
  3. Οικονομικός & ταμειακός απολογισμός εσόδων– εξόδων. Ισολογισμός–  Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής  οικ . έτους 2019 & 2020.

4.Έγκριση κανονισμών κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ  & ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

5.Εναρμόνιση του καταστατικού λειτουργίας με τις διαάξεις  του Ν. 4726  ΦΕΚ Α 181/18.9.2020, τροποποίηση-διαγραφή  της παρ.2 του άρθρου 4.

  1. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής (Εκτός του Προέδρου που ορίζεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο)
  2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη οργάνων της ΕΛ.Ο.Κ

(ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ )

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα   και ώρα 13:00. στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Έχοντας υπόψη το άρθρο 14 παρ. 3 του Α.Ν 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον  Ν. 4726  /ΦΕΚ Α 181/18.9.2020  σας γνωστοποιούμε τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου.

 

  1. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΛΑΣ

 

  1. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

  1. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ

 

  1. Α.Π.Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

 

  1. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΕΛΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ»

 

  1. Α.Π.Σ ΝΑΥΣΙΚΑ

 

  1. Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ

 

  1. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ

 

  1. ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

  1. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΥΡΩΝ

 

Βάσει του άρθρου 8 παρ. 7 του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ  τα σωματεία υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν στην ΕΛ.Ο.Κ τους αντιπροσώπους τους τακτικούς και αναπληρωματικούς μέχρι δέκα (10) ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση

.Αιτήσεις  υποψηφιότητας και λοιπά δικαιολογητικά  θα υποβληθούν στην γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ έως και 15 ημέρες πριν την διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!