Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Στον Σ.Π.Ζ. Κέρκυρας αποχαιρέτισαν το ‘22 με σκακιστικό “ρεβεγιόν”

Με σκακιστικό “ρεβεγιόν” αποχαιρέτισαν το 2022 στον Σύνδεσμο Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η διοίκηση του ιστορικού σωματείου συνδύασε τη γιορτή για τα παιδιά της Ακαδημίας με σκακιστικό τουρνουά.

 Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν 41 μικροί σκακιστές, οι οποίοι αφού χωρίστηκαν σε δύο ομίλους “ακόνισαν” τις δεξιότητές τους στο άθλημα και αφού ολοκληρώθηκε το τουρνουά “το’ριξαν” στην διασκέδαση, το παιχνίδι και στο τέλος δοκίμασαν τα εορταστικά εδέσματα, που είχαν προετοιμάσει οι γονείς. Να σημειωθεί ότι στον Α΄όμιλο του τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 28 παιδιά, ενώ μετά από παρτίδες τριών γύρων νικητής αναδείχτηκε ο Αριστοτέλης Κοσκινάς, με δεύτερο τον Στάθη Κούδα και τρίτη την Ελισάβετ Αλυσανδράτου.  Στον Β΄ όμιλο, πήραν μέρος 13 παιδιά και μετά από τέσσερις γύρους νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Λιναράς, με δεύτερη την Αναστασία Λιναρά και τρίτο τον Δημήτρη Ελευθεριάδη. Διευθύντρια του τουρνουά η Σπυριδούλα Γατσούλη και διαιτητής ο Φώντας Μακρής.

 

 

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες ευχές για χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά. Στο μεταξύ λίγες μέρες νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί και τουρνουά έμπειρων σκακιστών. Σε αυτό συμμετείχαν οκτώ αθλητές και νικητής αναδείχτηκε ο Σπύρος Μακρής, με δεύτερο τον Αλέξανδρο Βαλσάμη και τρίτο τον Νίκο Σκιαδόπουλο.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!