Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φαίακας Handball: Ιδού που & πως κάνουμε προπόνηση στο ΕΑΚΚ

Διοίκηση, προπονητής και αθλητές του Φαίακα Κέρκυρας εξέφραζαν τα παράπονά τους για την κατάσταση, που επικρατεί στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΚ, εκεί που προπονείται η ομάδα χάντμπολ και όπου έχει δηλωθεί ως έδρα των αγώνων της για το πρωτάθλημα της Premier Handball.

 

Μάλιστα έδωσαν στην δημοσιότητα εικόνες από τον χώρο, που κάνουν προπόνηση με το σχόλιο ότι «Οι αθλητές μας έρχονται μισή ώρα πιο νωρίς στο γήπεδο ώστε να σφουγγαρίζουν & να καθαρίζουν το κλειστό από τις ακαθαρσίες ,τις κουτσουλιές από τα περιστέρια καθώς  επίσης κάνουμε προπόνηση στο χαλασμένο παρκέ. Η κατάσταση που επικρατεί είναι τραγική».

Επίσης διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του ΕΑΚΚ. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος, εν τούτοις υπενθυμίζεται ότι η «διατήρηση της ευπρέπειας του χώρου ανήκει στην ευθύνη των σωματείων, σύμφωνα με τα συμφωνητικά που έχουν υπογράψει με την διοίκηση του ΕΑΚΚ, προκειμένου να τους παραχωρηθεί η χρήση. Μάλιστα τονίζεται ότι πολλές από τις φθορές και ζημίες των αθλητικών εγκαταστάσεων προκαλούνται από όσους τις χρησιμοποιούν και μάλιστα είτε «τσάμπα», είτε με ελάχιστο τίμημα, που δεν είναι αρκετό για τη συντήρηση».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!