Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμψη κερκυραϊκών ταλέντων στο τουρνουά του Π.Α.Ο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό τουρνουά Ακαδημιών Βορείου Ελλάδος  του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη (18-19-20/4/22)σε τέσσερα γήπεδα της  Θεσσαλονίκης.

 

  Στο τουρνουά συμμετείχαν 100 τμήματα Ακαδημιών σε 9 ηλικιακές κατηγορίες και 1050 “τριφυλλοφόροι” μικροί μπαλαδόροι. Ανάμεσα τους και 36 ταλέντα τριών τμημάτων  (Κ13-Κ14-Κ16) της 5ης Περιφέρειας του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, που έχει την έδρα της στο αθλητικό κέντρο Καρπατσέλη της Κέρκυρας. Την κερκυραϊκή αποστολή συγκροτούσαν επίλεκτοι αθλητές από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου Φοίνικες Κέρκυρας, Θύελλα, ΡοΜα και Ορφέα. Αρχηγός αποστολής, ο υπεύθυνος της 5ης Περιφέρειας του Πράσινου Δικτύου, Βαγγέλης Καρπατσέλης, ενώ στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε εθελοντικά ο κόουτς Παναγιώτης Κορομπόκης, ο οποίος κατά την διάρκεια του τουρνουά προσέφερε τις συμβουλές τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που επικράτησαν στην Βόρεια Ελλάδα κατά την διάρκεια του τουρνουά, στο οποίο παραβρέθηκε ο υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αλάσσας, η διάθεση των αθλητών κέρδισε τις εντυπώσεις και έδωσε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Ο απολογισμός των κερκυραϊκών τμημάτων ήταν για την Κ16, δύο νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα, για την Κ14, δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και για την Κ13, δύο νίκες, δύο ήττες. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο τουρνουά αξιολόγησης της σεζόν, που συμμετείχαν οι μικτές ομάδες των ποδοσφαιρικών σχολών της  5ης Περιφέρειας του δικτύου Ακαδημιών Παναθηναϊκού, ενώ ακολουθεί και τρίτο στάδιο αξιολόγησης, που θα πραγματοποιηθεί σε τουρνουά του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Καρμιάνο της Ιταλίας. Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά της Θεσσαλονίκης, ο Βαγγέλης Καρπατσέλης, συνεχάρη τους Κερκυραίους αθλητές, για τις επιδόσεις τους, ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία τις Ακαδημίες Θύελλας, Ρο Μα και Ορφέα.

ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Κ16

ΚΑΤΣΕΛΙ ΑΣΛΑΝ

ΜΠΑΛΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΚΑΣΦΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΖΩΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΛΕΣΙ ΕΝΡΙΚΟ

ΖΕΡΒΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΑΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

 

Κ14

ΚΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΡΜΑΝΤΟ

ΡΟΥΣΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΙΑΣΕΝΤΙΕΡ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΠΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΚΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΡΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΥΡΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΕΡΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΚΡΕΜΟΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΙΓΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΜΕΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Κ13

ΠΕΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

ΘΕΟΔOΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΡΑΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΛΑΤΣΙ ΓΚΙΟΕΛ

ΖΩΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΝΤΗΣ ΚΑΛΙΝΙΚΟΣ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!