Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Σε καλό δρόμο τα in door πρωταθλήματα κρίκετ

Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού χώρου κρίκετ στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών συνεχίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (26-27 Μαρτίου) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΕΑΚ Κέρκυρας, όπου διεξήχθησαν δύο αγώνες Γυναικών και δύο Ανδρών.

Η αρχή έγινε το πρωί του Σαββάτου με την γυναικεία αναμέτρηση μεταξύ της ΓΕΚ και του ΚΓΣ. Μετά απο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Κερκυραϊκός επικράτησε με 96-98. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της αθλήτριας Σκορδίλης Θεοπούλας του Κ.Γ.Σ. με 26 runs και retired out, καθώς και από τη Γ.Ε.Κ. της Γραμμένου Ελένης με 18 runs.  Ακολούθησε ακόμα ένας αγώνας γυναικών στον οποίον το Δέκαθλον με 142 runs πήρε τη νίκη απο την ΓΕΚ, που σκόραρε 132 runs. 

Από την ομάδα του Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ ξεχώρισαν οι αθλήτριες Αργυροπούλου Ιωάννα και Παρίση-Μεσημέρη Θεοδώρα που πέτυχαν 27 και 26 runs αντίστοιχα. Για την ομάδα της Γ.Ε.Κ. καλή αγωνιστική παρουσία είχαν οι αθλήτριες Καψοκαβάδη Γεωργία με 9 runs και η Γραμμένου Ελένη με 24 runs. Την Κυριακή, οι αγώνες είχαν ανδρικό χρώμα, με την ομάδα του Βύρωνα, ο οποίος είχε κορυφαίους σκόρερ τους   Χρήστο Μολινάρη (19 runs) & Σταμάτη Γιούργα (14 runs) να παίρνει τη νίκη 94-91 από τους Λέοντες, για τους οποίους mvp ήταν ο Νίκος Πανάρετος, που  πέτυχε 18 runs.

Η αυλαία της αγωνιστικής δράσης έκλεισε με έναν αγώνα, που εξελίχθηκε σε ντέρμπι για γερά νεύρα. Τελικά ο Βύρωνας έκανε την έκπληξη και επικράτησε 99-100 της περυσινής πρωταθλήτριας Ελλάδας στον ανοιχτό χώρο ΓΕΚ. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Αλέξανδρος Ανεμογιάννης και Αναστάσιος Γιανουράκος, ενώ απο τους πρωταθλητές την καλύτερη επίδοση είχαν οι Γιώργος Νικήτας με 29 runs και Arslan Ahmed με 27 runs.

Στις 27 Απριλίου η Γ.Σ. της ΕΛΟΚ

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των σωματείων μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, ωστόσο κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες, που αφορούσαν τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου,  οδήγησαν το ΔΣ της ΕΛΟΚ να αναβάλλει την Γ.Σ και να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της στις 27 Απριλίου 2022. Έτσι σύμφωνα με τη νέα  πρόσκληση της ΕΛ.Ο.Κ, που μετατρέπει την ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΣ, σε ΕΚΤΑΚΤΗ,  δικαίωμα ψήφου έχουν τα σωματεία: ΑΣ ΑΤΛΑΣ-Γ.Ε.Κ.- ΑΠΣ ΝΑΥΣΙΚΑ- ΑΠΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ- ΑΟΠΚ “ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ”- Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΚΡΙΚΕΤ. Ενώ συμμετοχή με δικαίωμα λόγου, αλλά όχι ψήφου έχουν τα σωματεία:  ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΩΝ-ΓΣ ΒΥΡΩΝ-ΑΣ ΙΑΣΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΑΠΣ ΔΙΑΣ-ΑΠΣ ΦΑΛΗΡΟ- ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!