Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα του Σφακιανάκη πρωταθλήτρια Κ16 ΕΠΣ Κέρκυρας (φωτο)

Η Αθλητική Ένωση Κανονίου, κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Κ16 ΕΠΣ Κέρκυρας. Στον τελικό του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/6) στο γήπεδο του Ολύμπου, η ΑΕ Κανονίου αντιμετώπισε τον Αχιλλέα Νυμφών. Σε ένα παιχνίδι, που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος σε όσους το παρακολούθησαν, το  τέρμα που πέτυχε στο 51΄ο νεαρός Βρακάι τριπλάροντας όλη την άμυνα του Αχιλλέα Νυμφών έδωσε τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα της σχολής ποδοσφαίρου ΟΣΦΠ Κέρκυρας των ακαδημιών Γιάννη Σφακιανάκη.

Στο πρωτάθλημα Κ16, που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο συμμετείχαν συνολικά δέκα ομάδες. Οι δύο φιναλιστ είχαν τερματίσει η ΑΕ Κανονίου πρώτη και ο Αχιλλέας δεύτερος στην κανονική περίοδο και προκρίθηκαν στα Play off, όπου αντιμετώπισαν νικηφόρα   την τέταρτη ΓΕΘ και τον τρίτο Ορφέα αντίστοιχα. Μετά τον νικηφόρο τελικό, η διοίκηση της ΑΕ Κανονίου, εκτός από τα συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές  παρέθεσε στους πρωταθλητές της δείπνο στο αναψυκτήριο των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Σφακιανάκη στο Κανόνι.

Εύ αγωνίζεσθαι απο τον Αχιλλέα

Από την πλευρά της η διοίκηση του Αχιλλέα Νυμφών ανακοίνωσε: “Τι και αν χάσαμε στο τέλος; Το ταξίδι ήταν υπέροχο! Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ.  Συγχαρητήρια στην ομάδα της Α.Ε. Κανονίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Δημήτρη Κούδα και Στέφανο Τσενεμπή που ήταν όλο το χρόνο δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον coach μας Αλέξανδρο Κωστελέτο που τρία χρόνια καθοδηγεί αυτά τα παιδιά και κατάφεραν να είναι φιναλίστ στο πρωτάθλημα. Η ζωή είναι μπροστά σας!”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!