Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιός θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια, αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» της δεκαετίας, σκορπίζοντας χαμόγελα στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων».

Όσα οφείλετε να γνωρίζετε για τη netbet

Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, απομακρύνθηκε από τον πάγκο, εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι ενόσω όλοι ανέμεναν ονόματα όπως οι Ζινεντίν Ζιντάν και Μπρένταν Ρότζερς για τη διαδοχή του Νορβηγού τεχνικού, εν τέλει επιλέχθηκε η περίπτωση του υπηρεσιακού 63χρονου, Ραλφ Ράνγκνικ. Το εν λόγω πρότζεκτ όπως φαίνεται βέβαια δεν στέφθηκε με επιτυχία, με τη Γιουνάιτεντ να «παλεύει» για τον τερματισμό της στην τετράδα, την ίδια στιγμή όπου αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League.

 

Για τους λόγους αυτούς, σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους υποψήφιους διαδόχους του, τα ονόματα των οποίων παρουσιάζονται αναλυτικά στο κείμενο που ακολουθεί.

 

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!