Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Χρύσανθου Σαρλή στο Πλακάδο

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων – επικεφαλής της Κερκυραϊκής Αναγέννησης – Φωνή  Χρύσανθος Σαρλής, στο βράδυ της Πέμπτης στην πλακάδα τ’ Αγιού.

Ο κ. Σαρλής, κατά την τοποθέτησή του, μεταξύ των άλλων, ανέφερε «Υπήρξα δήμαρχος για 12 χρόνια, δήμαρχο εξακολουθούν να με αποκαλούν στο δρόμο μέχρι σήμερα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο κατεβαίνω σ’ αυτές τις εκλογές, είναι γιατί μου το ζήτησαν οι συμπολίτες μου. Κατεβαίνω για να βοηθήσω τον τόπο μου σε αυτή την κρίσιμη καμπή, για να ανακάμψει και να λάμψει ξανά. Όπως του αξίζει».

*Με φωτογραφίες από την προσωπική σελίδα σε κοινωνικό μέσο του Γιώργου Κοσκινά (υποψήφιος)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!