Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Κερκυραϊκή πινακοθήκη παρουσίασε έργα παιδιών που συμμετείχαν στο Art Camp 2019


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τελευταία φάση του Art Camp 2019 την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 19:30, με την παρουσίαση των έργων των μικρών καλλιτεχνών, που αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψαν και “κατασκήνωσαν” στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη.

Τα παιδιά με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκαν την Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων της Πινακοθήκης μαζί με τους γονείς, οι οποίοι θαύμασαν τα εργα τους και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το εικαστικό αποτέλεσμα.

Για τη διοργάνωση του Art Camp μίλησε ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, Μιχαήλ Άγγελος Βραδής, η πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, Πηνελόπη Βολτέρρα και η οργανώτρια του Camp και μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, Ελβίρα Μεταλληνού. Τα στελέχη της Πινακοθήκης ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη πρώτη οργάνωση θερινού εκπαιδευτικού προγράμματος από τον φορέα αλλά και τους καλλιτέχνες που βοήθησαν για την υλοποίηση του (Ζάχου Σπυριδούλα- εικονογράφηση, Ps Mavro- τενεκέδες τυριού, Δημήτρης Μηλιώτης- χαρακτική, Μαρίλη Βλάχου- ζωγράφική). Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά παρέλαβαν τα δημιουργήματα τους μαζί με κάποια αναμνηστικά.

Συμμετείχαν: Αγνή & Αφροδίτη Τζ., Λενού Φ., Ιωάννης Σ., Αντιγόνη Στ., Χαράλαμπος Α., Αφροδίτη Μ., Άρτεμις Τσ., Μυρτώ Μ., Χριστιάνα Φ., Έλενα Β., Ηλέκτρα Τσ., Πέτρος Π., Ελένη Ε., Ανδρόνικος Μ., Μικέλα Β., Γιάννα Α., Νεφέλη Σ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!