Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Απόσυρση θέματος από το Δημ. Συμβούλιο ζητά η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Επιστολή της Εκκίνησης προς τη Δήμαρχο για το θέμα της «Έγκρισης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου , σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 155, παρ. 7 του ν. 4600/2019, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 4-1/12.6.2023 Αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής»

Τι ζητά

Προς: Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
Στην 18η Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26/06/2023, ως πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εισαχθεί   η   « Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 155, παρ. 7 του ν. 4600/2019, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 4-1/12.6.2023 Αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής».
Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το εισηγείστε εσείς, ζητάμε την απόσυρση του για τους κάτωθι λόγους:
• Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Κέρκυρας με απόφαση της Συνέλευσης του ζητάει η συζήτηση για τον ΟΕΥ να γίνει μετά τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
• Είμαστε στην εκπνοή της Δημοτικής θητείας και η όποια απόφαση θα δεσμεύσει την επόμενη Δημοτική Αρχή.
• Ο ΟΕΥ έπρεπε να έρθει σε μονοθεματικό Δ.Σ. αφού είχε προηγηθεί μια εξαντλητική και συντονισμένη διαβούλευση όλων των εμπλεκόμενων (Δημοτικών Παρατάξεων, Σωματείων κ.λπ.).
• Υφίστανται τουλάχιστον άλλες δύο προτάσεις ΟΕΥ (Σωματείων Δημοτικών Υπαλλήλων και Δημοτικής Παράταξης «Κέρκυρα να Ζεις»), οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τον προτεινόμενο ΟΕΥ της Δημοτικής Αρχής.
• Η προθεσμία υποβολής του νέου ΟΕΥ είναι μέχρι τις 30/06/2023 καθιστώντας αδύνατη την όποια περεταίρω διαβούλευση απαιτείται, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα σας στο τελευταίο Δ.Σ. ακόμα κι αν ψηφιστεί νέος ΟΕΥ υπάρχει η πιθανότητα να μην ισχύει καθώς με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται μετά την ψήφιση του είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να ξεπεραστούν οι απαιτούμενες προθεσμίες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!