Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κερκυραϊκή Σχολή ΠΑΟ τον Ιούνιο στη Νάπολη

Σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαιρικών Ακαδημιών, που θα πραγματοποιηθεί 24-28 Ιουνίου 2023 στη Νάπολη της Ιταλίας θα μετέχει το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Ανάμεσα στις ακαδημίες του “τριφυλλιού”, που έχουν αξιολογηθεί να πάρουν μέρος στην αποστολή, είναι και της Κέρκυρας. Η σχολή της Κέρκυρας, της οποίας υπεύθυνος είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης θα συμμετάσχει με 45 αθλητές τριών αγωνιστικών τμημάτων (Κ12-Κ14-Κ16). Για το γεγονός εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, στην οποία δημοσιοποιείται και το επιτελείο, που θα συνοδεύσει την κερκυραϊκή αποστολή.

Η ανακοίνωση

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή η Κεντρική Σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας παρουσιάζει το επιτελείο που θα ηγηθεί του δυναμικού των 45 περίπου αθλητών της Σχολής μας, που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου για την συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων Κ-12, Κ-14 και Κ-16 στο Τουρνουά που θα λάβει χώρα στην πόλη της ΝΑΠΟΛΗ. – Αρχηγός αποστολής: Αυγερινού Ελευθερία – Προπονητής αγωνιστικών τμημάτων: Καρπατσέλης Ευάγγελος (Υπεύθυνος Κεντρικής Σχολής Κέρκυρας, κάτοχος UEFA B) – Γενικός αρχηγός αγωνιστικών τμημάτων: Παναγούτσος Παναγιώτης (Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού Νοτιοδυτικής Ελλάδας κ Ιονίων Νήσων) – Ιατρός αποστολής: Αυγουστής Νικόλαος Παράλληλα η Σχολή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον μεγάλο υποστηρικτή της αποστολής, κ. Χρήστο Σίσκα, ιδιοκτήτη των ε

νοικιαζομένων πολυτελών κατοικιών IVY VILLAS στο νησί μας, για την γενική του μέριμνα και συνεισφορά στην διοργάνωση του ταξιδιού. Επιπροσθέτως ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Αλάσσα, Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού και την εταιρία SPORTteam για τον αρχικό σχεδιασμό και την τελική υλοποίηση της αποστολής αυτής, καθώς επίσης και το ταξιδιωτικό γραφείο VOLARE TRAVEL AGENCY και τον ιδιοκτήτη του, κ. Χρήστο Μπάρκα, για την εν γένει μέριμνα και προετοιμασία του ταξιδιού. Σκοπός της αποστολής αυτής είναι η προαγωγή της διαφορετικότητας στην προσέγγιση του ποδοσφαίρου και των ιδεωδών του αθλητισμού, όπως εμείς σαν Σχολή αντιλαμβανόμαστε. Άλλωστε αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα σύνορα της χώρας μας αποδεικνύονται μικρά μπροστά στην αγάπη μας για το ποδόσφαιρο!! Και δεδομένα δεν πρόκειται να είναι ούτε η τελευταία… Το ταξίδι μας ξεκινάει με ένα μικρό βήμα, με σκοπό να μετουσιωθεί σε κάτι τεράστιο. Στις όμορφες στιγμές και στα αληθινά χαμόγελα των αθλητών μας!! Καλό ταξίδι και καλή αρχή να έχουμε!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!