Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

“Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” συμμετέχει στην Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ανταποκρινόμενη στην έκκληση των γονιών του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” αποτελεί ένα από τα σημεία στην Κέρκυρα, που έχει τοποθετήσει κουμπαρά για την συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα κατατεθούν στους λογαριασμούς που έχει δώσει η οικογένεια, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την μετάβαση του Παναγιώτη Ραφαήλ στις ΗΠΑ.
Το παιδί μέχρι σήμερα λαμβάνει στην Ελλάδα το μοναδικό φάρμακο που υπάρχει στην Ευρώπη για την ασθένειά του, το κόστος του οποίου είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και καλύπτεται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ, ωστόσο οι γονείς του επιθυμούν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί το νέο -και πανάκριβο- φάρμακο που κυκλοφορεί στην εκεί αγορά.
«Η θεραπεία στην Αμερική έχει εγκριθεί εδώ και τέσσερις μήνες. Όμως μόνο η ένεση κοστίζει 2 εκατ. ευρώ. Μια κλινική που μας έστειλε προσφορά μάς ενημέρωσε ότι το συνολικό κόστος της θεραπείας υπολογίζεται στα 3,5 έως 4,7 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Γλωσσιώτης.

Εμείς σας δίνουμε το βήμα να γίνετε ο “ΉΡΩΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ”

Διεύθυνση εφημερίδας: Γερασίμου Μαρκορά 28Β, Κέρκυρα

τηλ: 2661042984

 

Λογαριασμοί απευθείας κατάθεσης στην Τράπεζα: 

ALPHA BANK

Αρ. Λογαριασμού: 121002002008467

IBAN: GR2501401210121002002008467

Δικαιούχος: MDA Hellas

Αιτιολογία: Glossiotis

 

Εθνική Τράπεζα

Αρ. Λογαριασμού: 720/48001175

ΙΒΑΝ: GR3901107200000072048001175

Δικαιούχος: MDA Hellas

Αιτιολογία: Glossiotis

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!