Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η “Κ.Σ.” και το kerkyrasimera σας εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Οι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι του kerkyrasimera.gr  εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Το 2024 να φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία σε όλους και να γίνει η χρονιά που θα φέρει τον καθένα ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση και στην επίτευξη των ονείρων και των στόχων του!

 
Η χρόνια που πέρασε, ως Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, μας φέρθηκε απλόχερα. Ανέπτυξε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, αύξησε το αναγνωστικό μας κοινό, πολλαπλασίασε τους ακόλουθους μας στα social media, αναγνωρίζοντας την δημοσιογραφική μας διαδρομή που κινούνταν στην πρώτη γραμμή 24/7, παρέμεινε η εφημερίδα μας πρώτη σε πωλήσεις στην Κέρκυρα και φυσικά, ολοκλήρωσε το 30ο έτος κυκλοφορίας της.
Το 2024 ευχόμαστε να κινηθούμε ξανά μαζί, χέρι – χέρι, αδιάκοπα, με πλήρη εμπιστοσύνη και να είστε εκεί να μας δείχνετε το δρόμο…

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε και το νέο έτος να σας προσφέρουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ευτυχισμένο το 2024!

 

Η Ομάδα του @kerkyrasimera και της εφημερίδας “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!