Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η “Κ.Σ.” και το kerkyrasimera.gr σας εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Καλή χρονιά!

Είμαστε ήδη στο νέο έτος και το 2022, με τα καλά και τα άσχημα που είχε, πέρασε, πάει… 

Το 2023 ήρθε και επίσημα, η Πρωτοχρονιά είναι εδώ κι αν κάτι απολαμβάνουμε να κάνουμε με την έλευση της νέας χρονιάς, είναι να μοιράζουμε απλόχερα ευχές για ευημερία και υγεία στα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Σε μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες και ειδήσεις, τo @kerkyrasimera και η εφημερίδα “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ”, που φέτος αισίως διανύει το 30ο έτος της ζωής της, κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης και έχει καθιερωθεί  στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως ένας από τους βασικότερους πυλώνες ενημέρωσης, σε τοπικό επίπεδο.

Εκφράζοντας τις θερμές μας ευχαριστίες για την ήδη υψηλή αποδοχή που μας χαρίσατε, σας υποσχόμαστε ότι το 2023 θα βαδίσουμε μαζί, σε ακόμη πιο απαιτητικούς, ενημερωτικούς δρόμους. Ευχόμαστε αυτή η νέα χρονιά να φέρει μόνο καλές ειδήσεις, πράγμα που ξέρουμε καλά όλοι πως δεν θα συμβεί. Αλλά οι ευχές είναι για να εκφράζονται!

H ομάδα των εκδόσεων “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” και kerkyrasimera.gr, οι άνθρωποι πίσω από τις οθόνες, τη διανομή, το marketing, τις ειδήσεις,  τις σελίδες, το τυπογραφείο, τεχνικοί, συνεργάτες, αρθρογράφοι και φυσικά δημοσιογράφοι, οι άνθρωποι πίσω από τις ειδήσεις, όσοι φαίνονται και όσοι λάμπουν με την αδιάλειπτη εργασία τους, όλες οι ψυχές που αποτελούν την εφημερίδα και το site, εύχονται ολόψυχα, μια Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και όπως συνηθίζω να λέω, ενσυναίσθηση!
Το 2023, είναι το έτος που η εφημερίδα “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής! Πολλά δεν είναι, αλλά φυσικά δεν είναι και λίγα. Είναι 30 χρόνια καθημερινής παρουσίας και κάλυψης των γεγονότων, από όσους πέρασαν, από όσους σήμερα είναι στο στελεχιακό δυναμικό της εφημερίδας, αλλά και από όσους θα έρθουν! Θα έχουμε λοιπόν φέτος, την ευκαιρία να γιορτάσουμε αυτά τα 30 χρόνια δουλειάς και παρουσίας μας, διότι αν δεν είσασταν όλοι εσείς, εμείς δεν θα υπήρχαμε.
Σας ευγνωμονούμε και σας ευχαριστούμε!
Καλή σας χρονιά!
 
Η εκδότρια,
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!