Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για πλαστογράφηση

Η ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

  Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν  16 θέματα – τα περισσότερα τυπικού διοικητικού χαρακτήρα – που ψηφίστηκαν σχεδόν όλα ομόφωνα. Στη συνεδρίασε ωστόσο κυριάρχησαν η καταγγελία της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» για τη δημιουργία από τη δημοτική αρχή ενός πλαστού (!) εγγράφου καθώς και η πρόταση έκδοσης ψηφίσματος καταδίκης των ναζιστικών κύκλων που έδρασαν την περίοδο των εκλογών (και) στη Βόρεια Κέρκυρα λερώνοντας όλα τα πανό της ΛΑ.ΣΥ. με αγκυλωτούς σταυρούς. Ειδικότερα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

  ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Στη διαδικασία των ανακοινώσεων η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η δημοτική αρχή κατασκεύασε ένα έγγραφο με ημερομηνία 10 Αυγούστου 2023 στο οποίο αναφέρεται ότι συνεδρίασε μία επιτροπή αποτελούμενη από τους επικεφαλείς των παρατάξεων (Ασπιώτη Σπ. – Βάρελη Σπ. – Ρούσσινο Κ. – Τρύφωνα Σ.), υπάλληλο του δήμου και τον αντιδήμαρχο Χάρη Κουτσούρη η οποία ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί για το χαρακτήρα ενός δρόμου στους Αυλιώτες. Τέτοια συνεδρίαση όμως δεν έγινε ποτέ και φυσικά δεν λήφθηκε ποτέ καμία τέτοια απόφαση. Το έγγραφο είναι ψεύτικο και η χρήση των ονομάτων που φέρονται ότι το υπογράφουν συνιστά μια καραμπινάτη πλαστογραφία. Η δημοτική αρχή, όταν συνειδητοποίησε ότι πιάστηκε με “τη γίδα στην πλάτη”, κατάπιε τη γλώσσα της και ψέλλισε ότι θα το διερευνήσει. Έχουν περάσει 10 μέρες και εξήγηση δεν έδωσε.

   Το ζήτημα είναι πολύπλευρα σοβαρό. Στο πολιτικό του σκέλος καταδεικνύει τον αδίστακτο χαρακτήρα των μεθόδων της αστικής πολιτικής γενικά και της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής ειδικότερα η οποία, όπως φαίνεται, εξυπηρέτησε με αυτήν της την πράξη εκλογικές σκοπιμότητες. Σε ό,τι αφορά τη ΛΑ.ΣΥ. πέρα την καταγγελία και τη δημοσιοποίηση του θέματος προχώρησε σε προσφυγή για την ακύρωση των αποφάσεων που βασίζονται στο πλαστό έγγραφο. Το ίδιο έκαναν και όλες οι άλλες παρατάξεις.        

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ … ΝΑΖΙ!

         

          ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ
    Είναι γνωστό σε όλους ότι τις παραμονές των δημοτικών εκλογών κάποιοι άγνωστοι δρώντας μέσα στη νύχτα έβαλαν στο στόχαστρό τους τα 15 πανό της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που είχαν τοποθετηθεί σε όλη την έκταση του Δήμου. Πρόκειται για  οπαδούς του ναζισμού οι οποίοι ενοχλημένοι από τον βαθιά ανθρωπιστικό λόγο της ΛΑ.ΣΥ. λέρωσαν τα πανό με τα σύμβολα του μισανθρωπισμού και της ρατσιστικής κτηνωδίας.

   Με αφορμή αυτό το θέμα η ΛΑ.ΣΥ. πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος από το Δ.Σ. όπου ανέφερε ότι “Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει τη δράση των οπαδών του ναζισμού οι οποίοι επιχείρησαν σαν τους αρουραίους μέσα στη νύχτα να δώσουν μπόι στον μισανθρωπισμό τους. Επίσης αποδοκιμάζει όσους ανέχονται ή ενισχύουν τον ναζισμό και τις διάφορες ομάδες του (Χρυσή Αυγή, Σπαρτιάτες κλπ). Η ανοχή εκφράζεται με τη μη καταγγελία των πράξεων τους ενώ η ενίσχυσή τους γίνεται με την προβολή τους από διάφορα ΜΜΕ, με την αναγνώρισή τους ως συνομιλητές και με την ένταξή τους σε ψηφοδέλτια συνδικαλιστικών σωματείων και των τοπικών εκλογών.”

   Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από τη δημοτική αρχή. Αντιθέτως ο δήμαρχος επιτέθηκε στη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με χαρακτηρισμούς και ανεπίτρεπτο ύφος όταν η ΛΑ.ΣΥ. τού ανταπάντησε πως δεν εξέπληξε η άρνησή του όταν είναι γνωστή σε όλους η σύνθεση του ψηφοδελτίου του!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!