Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντζαρος παιάνισε στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, τιμώντας την Ομογένεια (φωτο-βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε και φέτος στη 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης η Παρέλαση της Ελληνικής Ομογένειας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Τις φετινές εκδηλώσεις λάμπρυναν με την παρουσία τους Ευζώνες της Προεδρικής Φρουράς αλλά και η Φιλαρμονική Μάντζαρος, εκπροσωπώντας και την Κέρκυρα στις μεγάλες εκδηλώσεις της Ομογένειας.
Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει το hellenicdailynews.com ο εορτασμός της εθνικής ανεξαρτησίας, έχει ταυτιστεί με το πιο σημαντικό γεγονός για τη ζωή της ομογένειας στη Νέα Υόρκη. Από το 1938 πραγματοποιείται μια ξεχωριστή παρέλαση, για χάρη της οποίας κλείνει ένα μέρος της 5ης Λεωφόρου δίπλα στο Σέντραλ Παρκ.

https://youtube.com/watch?v=iObwSu4Ec24%2520frameborder%3D0%2520allow%3Daccelerometer%3B%2520autoplay%3B%2520encrypted-media%3B%2520gyroscope%3B%2520picture-in-picture%2520allowfullscreen

βίντεο Στ. Καταπόδη

*Τις φώτο ανάρτησε ο πρόεδρος της Μάντζαρος Ιωαν. Τριβυζάς

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!