Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία της Φιλαρμονικής Σκριπερού στη Νάουσα προς τιμήν του Πολιούχου – Παρέλαση στο δρόμο

Συναυλία με τον Φιλαρμονικό Σύλλογο Σκριπερού Κέρκυρας διοργάνωσε απόψε ο δήμος Νάουσας, προς τιμήν του Πολιούχου, Οσίου Θεοφάνους, υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Στην εκδήλωση συνέπραξε  μουσικά και η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας με γνωστές μουσικές συνθέσεις από το ελληνικό και διεθνές κλασικό ρεπερτόριο.

Της συναυλίας προηγήθηκε η παρέλαση της Φιλαρμονικής στο δρόμο, με τους περαστικούς να επευφημούν και να χειροκροτούν τους μουσικούς.

Η συναυλία δόθηκε στο δημοτικό θέατρο ‘Νάουσας.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Ο  Φιλαρμονικός  Συλλογος Σκριπερού  
Ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού ιδρύθηκε το 1909 στο χωριό Σκριπερό που βρίσκεται 18 χλμ. της πόλης της Κέρκυρας. Είναι η τέταρτη κατά σειρά ίδρυσης μπάντα, από τις 20 συνολικά που δρουν στο νησί. Ο σκοπός ίδρυσής της ήταν και είναι η παροχή δωρεάν μουσικής παιδείας στους νέους της περιοχής και η συμμετοχή τους με την φιλαρμονική σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πλήθος κοινωνικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών και μορφωτικών εκδηλώσεων, ενώ πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 50 δημόσιες εμφανίσεις ετησίως με την μπάντα, την μπαντίνα (νεανική μπάντα) και τα σύνολα μουσικής δωματίου που λειτουργούν στη φιλαρμονική.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!