Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Μαρία Γεωργάτου στο καλοκαιρινό camp του Κερκυραϊκού – “ΑΣ Kαποδίστρια”

Ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη εβδομάδα δραστηριοτήτων του αθλητικού καλοκαιρινού camp, που συνδιοργανώνουν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος & ο Αθλητικός Σύλλογος Ιωάννης Καποδίστριας.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επίσκεψη στο camp της Κερκυραίας Ολυμπιονίκου Μαρίας Γεωργάτου. Η Ολυμπιονίκης μίλησε για την αθλητική της καριέρα, για το πώς έφτασε να γίνει ολυμπιονίκης. Εξήγησε τι έγινε το 2000 στο Σίδνεϊ & πως η ομάδα ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής, της οποίας ήταν μέλος έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο.

Τι θυσίες έπρεπε να κάνει, τι στερήθηκε αλλά και τι κέρδισε. Στάθηκε ιδιαίτερα στην σωστή διατροφή ενός αθλητή . Απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στο μεταξύ η εβδομάδα κύλησε με πλήθος άλλων δραστηριοτήτων, όπως εκμάθηση αθλημάτων στίβου, μπάσκετ, κρίκετ, χάντμπολ & πινγκ-πονγκ. Επίσης το πρόγραμμα περιλάμβανε επισκέψεις στην Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος, το Αρχαιολογικό Μουσείο & το Μουσείο Χαρτονομισμάτων.

Τα παιδιά επιδόθηκαν επίσης σε «κηπουρική» δράση, ενώ η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί σήμερα με κολύμβηση στο ΝΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε ότι την οργανωτική ευθύνη του camp έχει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Σάκης Κουτρουμπάνος,συνεπικουρούμενος από τους καθηγητές φυσικής αγωγής Τζήλιο Μάκη, Μητραντζά Θάνο, Γογγάκη Γιώργο, Δημουλή Νίκο, Μουμούρη Χριστόφορο και τις εκπαιδευτικές παιδαγωγούς Γραμμένου Αθηνά, Τόμπρου Αγγελική, Βεδουρά Σοφία και Λαβράνου Μάγδα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!