Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η νέα δήμαρχος Μ. Υδραίου καλεί τους επικεφαλής των παρατάξεων σε συνάντηση

«Η Μερόπη Υδραίου κάνει πράξη τη δέσμευση της για ενότητα και συνεργασία», επισημαίνει χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της Κερκυραίων Δήμος.
Ειδικότερα, την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 11 το πρωί καλεί τους επικεφαλής των παρατάξεων σε συνάντηση στην αίθουσα του Δήμου στο Φαληράκι , προκειμένου να διαμορφώσουν από κοινού το νέο πλαίσιο συνεργασίας, συνεννόησης και διαλόγου, όπως αναφέρει στην επιστολή της η Νέα Δήμαρχος.
‘’ Είναι η πρώτη συνάντηση, θα ακολουθήσουν πολλές άλλες. Πιστεύω ότι μέσα από την ενότητα και τη σύνθεση μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, να δώσουμε ελπίδα στον τόπο μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών.
Μέσα από ένα ισότιμο διάλογο, χωρίς ηγεμονισμούς και μικροκομματικές σκοπιμότητες, θα αναζητήσουμε αυτά που μπορούν να μας ενώσουν και να αποτελέσουν κοινό τόπο δράσης.’’ αναφέρει η νέα Δήμαρχος κ.Μερόπη Υδραίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!