Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα του Δικηγορικού Κέρκυρας έγραψε φινάλε για φέτος

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος συμμετείχε στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, το οποίο διοργανώθηκε για 38η φορά.

 Η κερκυραϊκή ομάδα συμμετείχε σε όμιλο της προκριματικής φάσης, ο τελευταίος αγώνας της οποίας δόθηκε το περασμένο Σάββατο (10/6/23) στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς ( Κλούβα) στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Εκεί, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, νίκησε την κερκυραϊκή με 3-1. Το γκολ του ΔΣ Κέρκυρας πέτυχε ο Σπύρος Βαρθολομαίος. Μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, στην Γ΄φάση προκρίθηκαν οι Βολιώτες, ενώ η ομάδα της Κέρκυρας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Σύνθεση Δ.Σ Κέρκυρας: Φάνης Λιάκουρας, Στέφανος Μιχαλάκης, Νίκος Καποδίστριας, Παναγής Αλυσανδράτος, Teo, Γιάννης Τζοβάρας, Μάκης Κατωμέρης, Κίμων Ίσερης, Φαϊτάς Σπύρος, Σπύρος Βαρθολομαίος, Δημήτρης Λίβερης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!