Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η ουκρανική κοινότητα είναι ευγνώμων για τις διακοπές των παιδιών από την Οδησσού, στην Κέρκυρα

Η ουκρανική κοινότητα της Κέρκυρας, με ανακοίνωση της, δηλώνει ευγνώμων για τις διακοπές των παιδιών από την εμπόλεμη Οδησσό της Ουκρανίας και ευχαριστεί τη δημοτική αρχή της κεντρικής Κέρκυρας.
Το ευχαριστήριο
 
Ευχαριστούμε  την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου για μια τόσο υπέροχη ευκαιρία να περάσουν όμορφα  τα παιδιά στην Κέρκυρα, ευχαριστούμε ανθρώπους από την ομάδα του Δημάρχου τον αντιδήμαρχο κ. Σκούπουρα  Α., τον αντιδήμαρχο κ. Μελιδη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Πουλη που παρέιχαν την καθημερινή φροντίδα των παιδιών, το φαγητό τους, τους ανάγκες τους.
Είναι σημαντικό για τα ταλαιπωρημενα παιδιά της Ουκρανίας, που ζουν καθημερινά βομβαρδισμους και θανάτους, να νιώθουν την υποστήριξή, να καταλάβουν, ότι δεν είναι μόνη σε αυτό το κόσμο. Και η Κέρκυρα και ο Δήμος της Κέρκυρας έχει βοηθήσει να αντέξουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΕΙΡΉΝΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ
rpt
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!