Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Παν.Δόση με ατομικό ρεκόρ 7η στο Ευρωπαϊκό Κ20

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε πριν από λίγο η πρωταθλήτρια μας Παναγιώτα Δόση στον τελικό του ύψους Νεανίδων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20, που διεξάγεται στο Μπορός της Σουηδίας.

Η αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα πέτυχε ατομικό ρεκόρ με άλμα 1.84μ και κατέλαβε την 7η θέση σε έναν μεγάλο τελικό με επιδόσεις επιπέδου Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τέταρτη μέχρι και την έβδομη θέση, που πήρε η Δόση οι αθλήτριες είχαν την ίδια επίδοση. Μόνον, που η δική μας αθλήτρια την πέτυχε με την τρίτη προσπάθεια. Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 αναδείχτηκε το φαβορί Μάχουτσικ Γιαροσλάβα (Ουκρανία) με 1.92μ , ενώ είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο 2.02.

Την δεύτερη θέση με 1.90μ (ατομικό ρεκόρ) πέτυχε η Αντελίνα Χαλίκοβα (αθλήτρια από τη Ρωσία, που αγωνίστηκε ως Ανεξάρτητη, λόγω της γνωστής τιμωρίας της χώρας της από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου) και τρίτη με 1.87μ ήταν η συμπατριώτισσά της Ναταλία Σπιριντόνοβα.

BINΤΕΟ από : Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων
@segas.gr

Οι πανηγυρισμοί της Δόση
Η Δόση ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στο 1,75 μ. κι 1,80 μ. και στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη προσπάθεια το 1,84 μ. ξεπερνώντας κατά ένα εκατοστό το ρεκόρ της. Μάλιστα η Δόση όπως και στον προκριματικό έτσι και στον τελικό πανηγύρισε το πετυχημένο της άλμα με μια δυνατή κραυγή, που έδειξε την ανακούφιση και συνάμα τη χαρά της. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση, συνέχισε στο 1,87 μ., όπου είχε πολύ καλά άλματα.
Η 18χρονη – η οποία θα είναι και το 2020 στην κατηγορία Κ20 – στους αγώνες που ακολουθούν θα κυνηγήσει ύψη πάνω από τα 1,85 μ., που είναι το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας. Η Δόση έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη με την παρουσία της στη διοργάνωση, αφού κατάφερε στον αγώνα στόχο της χρονιά να ξεπεράσει τον εαυτό της.
Η Τατιάνα Γκούσιν είχε αγωνιστεί το 2013 στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης και ήταν πέμπτη με 1,81 μ., που είναι η καλύτερη παρουσία αθλήτριας μας στο αγώνισμα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!