Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σχολή ΠΑΟ στην Κέρκυρα “φόρτσα” για Νάπολη

Έτοιμη για το ταξίδι στη Νάπολη είναι η σχολή Κέρκυρας του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Το τουρνουά, που διοργανώνει η Sport Team,  θα πραγματοποιηθεί από 24-28 Ιουνίου και μεταξύ άλλων μετέχουν επίλεκτες ομάδες του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.  Ανάμεσα στις ακαδημίες του “τριφυλλιού”, που έχουν αξιολογηθεί να πάρουν μέρος στην αποστολή, είναι και της Κέρκυρας. Η σχολή της Κέρκυρας, της οποίας υπεύθυνος είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης θα συμμετάσχει με 33 αθλητές δύο  αγωνιστικών τμημάτων (Κ14- Κ16), τα οποία θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών Μίλαν-Ουντινέζε και Φροζινόνε.

Για το ταξίδι στη Νάπολη και τα ονόματα αθλητών-προπονητών και συνοδών της κερκυραϊκής αποστολής γίνεται αναφορά στο δελτίο τύπου, που έδωσε στη δημοσιότητα το Αθλητικό Κέντρο Καρπατσέλη:

Ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα

Ο υπεύθυνος της Σχολής ΠΑΟ στην Κέρκυρα, Βαγγέλης Καρπατσέλης αναφέρει τα εξής: Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στο τέλος της σεζόν μια επιλογή και ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα  Ένα ταξίδι που τα έχει όλα α) Ιστορία β) αγάπη για το ποδόσφαιρο γ) Πάθος για το ποδόσφαιρο δ) πόλη όμορφη. Ένα ταξiδι που συνδυάζει ποδόσφαιρο – διακοπές – χαμόγελο. Ένα ταξίδι που θα κλείσει τη σεζόν μας με τις καλύτερες αναμνήσεις. Είναι μια προσωπική επιλογή που το κάνω πάντα για το καλύτερο των παιδιών και αυτό θα το κάνω πάντα , βάζω πρώτα την αγάπη και την διαφορετικότητα για τα παιδιά όπως το κάνω εδώ και 23 χρόνια με οποιοδήποτε κόστος. Είμαι περήφανος που πάντα έχω δίπλα μου την οικογένεια μου ,ανθρώπους που με στηρίζουν για ότι κάνω. Η  επιλογή της Νάπολη είναι μια επιλογή δικιά μου για να κάνω τους αθλητές μου και τους γονείς τους που επέλεξαν να έρθουν να δουν από κοντά μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.

Η αποστολή :

PAO Soccer Schools Corfu

Αναχώρηση από Λιμάνι ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σάββατο 24/6 και ώρα 09:00 μμ

Κ16

  1. ΤΣΙΟΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  2. ΚΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  3. ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
  4. ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  5. ΠΙΑΣΙΕΝΤΙΕΡ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  6. ΜΠΑΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
  7. ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
  8. ΝΑΡΚΙΣ ΟΡ
  9. ΤΣΟΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
  10. ΑΡΜΕΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
  11. ΓΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  12. ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  13. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  14. ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΗΛΙΑΣ
  15. ΖΕΙΝΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  16. ΚΑΣΦΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  17. ΜΠΛΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Κ14

  1. ΠΕΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
  2. ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
  3. ΚΑΡΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  4. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  5. ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  6. ΛΕΙΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  7. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  8. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
  9. ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  10. ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
  11. ΚΟΝΤΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ
  12. ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  13. ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  14. ΝΑΡΚΙΣ ΤΟΥΛΙ
  15. ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  16. ΚΡΑΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

Αρχηγός Αποστολής : Αυγερινού Ελευθερία

Υπεύθυνος Αποστολής : Παναγιώτης Παναγούτσος

Προπονητής -Δ/ντης Σχολής : Καρπατσέλης – Βαγγέλης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!