Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Η τετράκωπος του ΝΑΟΚ χάλκινο στο Πανελλήνιο Παίδων

Η τετράκωπος μετά πηδαλιούχου του ΝΑΟΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, η Β΄φάση του οποίου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (16-17 Ιουλίου) στο κωπηλατοδρόμιο της λίμνης Καστοριάς.

 

Στους αγώνες πήραν μέρος 270 αθλητές-τριες από 26 σωματεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και μία ενδεκάδα κωπηλατών του ΝΑΟ Κέρκυρας, που συγκρότησαν έξι πληρώματα.

 Ο κερκυραϊκός απολογισμός στα έξι αγωνίσματα ήταν εκτός του χάλκινου μεταλλίου, ακόμα μία συμμετοχή σε τελικό και δύο σε μικρούς τελικούς. Την αποστολή του ΝΑΟΚ συνόδευσαν ο πρόεδρος του Ομίλου και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Γιώργος Δημουλής, ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Παυλογιάννης, ο γενικός γραμματέας Άκης Παυλογιάννης, οι έφοροι του κωπηλατικού τμήματος Σπύρος Σπιτιέρης και εγκαταστάσεων Φώτης Σκούρτης καθώς και οι προπονητές Γιώργος Νοταρόπουλος Αλέξανδρος Δαφνής.

 

Τα αποτελέσματα του ΝΑΟΚ

ΠΑΙΔΩΝ

Τετράκωπος μετά πηδαλιούχου

ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΗΛΙΟΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ- ΓΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟΣ:ΠΕΛΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3η θέση (ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου

ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ- ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7η θέση

Σκιφ (1)

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 6η θέση

Σκιφ  (2)

ΠΑΤΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ συμμετοχή στα προκριματικά

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σκιφ (1)

ΦΕΡΟΥΣΗ ΕΛΙΑ συμμετοχή στα προκριματικά

Σκιφ  (2)

ΔΙΑΒΑΤΗ ΕΛΕΝΑ 10η θέση

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!