Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Οι τρεις του Νηρέα Kέρκυρας έδωσαν τη μάχη τους στο Πανελλήνιο

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το ετήσιο ραντεβού των αγωνιστικών Κατηγοριών κολύμβησης, με το αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για το 2022, που πραγματοποιήθηκε για ένα  4ήμερο (13-16 Ιουλίου) στο συγκρότημα των Κολυμβητηρίων του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι. 

 

Στη Β’ Φάση της διοργάνωσης, μετείχαν  συνολικά 1.640 κολυμβητές / τριες των Κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ & Β’, Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων, από 144 σωματεία όλης της χώρας. Μεταξύ αυτών και τρεις κολυμβήτριες του Νηρέα, οι οποίες ήταν οι μόνες από Κέρκυρα, που είχαν πιάσει τα όρια συμμετοχής στους προκριματικούς αγώνες, που προηγήθηκαν.

Οι κολυμβήτριες του κερκυραϊκού σωματείου, παρά το γεγονός ότι δεν προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, ξεπέρασαν εαυτούς και ικανοποίησαν με τα αποτελέσματά τους. Συγκεκριμένα η Κουρτέση Τερέζα στην κατηγορία Παγκορασίδων Α κατετάγη 17η στα 200μ ελεύθερο 24η, μεταξύ 33 συμμετεχουσών, στα 100μ ελεύθερο 17η μεταξύ 39 κολυμβητριών και στα 50μ ελεύθερο 17η ανάμεσα σε 41 κολυμβήτριες. Η Κατερίνα Λαρεντζάκη στην κατηγορία Κορασίδων στα 50μ πρόσθιο έκανε ατομικό ρεκόρ και τερμάτισε στην 25η θέση (41 συμμετοχές), ενώ η Άννα Λαρεντζάκη στα 50μ πεταλούδα της κατηγορίας Παγκορασίδων Β τερμάτισε 30η από τις 33 αθλήτριες της γενικής κατάταξης. Τις αθλήτριες συνόδευε ο προπονητής του Νηρέα Άγγελος Εσκιτζίογλου. Το διοικητικό συμβούλιο του Νηρέα με ανακοίνωσή του συγχαίρει τις κολυμβήτριες και τον προπονητή τους και τους εύχεται καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!