Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η υπέροχη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φ.Ε. “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” (φωτο-video)

Ξεσήκωσε τους μουσικόφιλους η μπαντίνα της Φιλαρμονικής Εταιρείας “Μάντζαρος” στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της.

Η συναυλία φέτος είχε τον τίτλο: “The Christmas Express”, εμπνευσμένος από την γνωστή παιδική ταινία «Το Πολικό Εξπρές», αποσπάσματα από τη μουσική της οποίας, μεταξύ άλλων,  ερμήνευσαν οι νεαροί μουσικοί της «Μάντζαρος».

Επρόκειτο για μια ευρηματική μουσική διαδρομή μεταξύ των μουσικών στυλ, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς θα είχε την ευκαιρία να ακούσει κλασσικές, παραδοσιακές, αλλά και swing χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όλες σε εορταστική διάθεση. Σολίστ της βραδιάς ήταν η κ. Λία Κολυτά (σοπράνο) και ο κ. Σωτήρης Τριάντης (βαρύτονος) και οι μοναδικοί “7 Mile Limit”, σε μια εντυπωσιακή σύμπραξη με τη Μπαντίνα της «Μάντζαρος».

Η Swing Band “7 Mile Limit” αποτελείται από τους: Δήμητρα – Στεφανία Κοντού (φωνή), Παύλο Κοντό (κλαρινέτο – σαξόφωνο), Λευτέρη Ατσοπάρδη (τρομπέτα), Νίκο Καίσαρη (τρομπόνι), Ηρακλή Ασκονίτη (πιάνο), Βαγγέλη Γκλαβίνα (ηλ. μπάσο) και Ανδρέα Αλαμάνο (τύμπανα).

Στη συναυλία συμμετείχε και ομάδα χορευτών του Σωτήρη Μπουχάγιαρ.

Τη μουσική διεύθυνση είχε ο Αναπληρωτής Αρχιμουσικός της «Μάντζαρος», κ. Σπύρος Ρουβάς.

Η συναυλία δόθηκε χθες Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου  στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης Εορταστικής Συναυλίας της Μπαντίνας της ΦΕΜ, διαυέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του 58χρονου Σ.Κ., τραυματία της πρόσφατης φωτιάς στο Μαντούκι, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 58χρονος είναι παλιός μουσικός και επίτιμος Υπαρχιμουσικός της Εταιρίας.

 

https://www.facebook.com/nikos.pikoulas.507/videos/10216083763791188/

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!