Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Στο έλεος του… καιρού, λέει ο Θ. Γαλιατσάτος για την παραλιακή της Γαρίτσας

Με επερώτηση του ο πρώην Περιφερειάρχης ΙΝ Θ. Γαλιατσάτος τονίζει τα εξής: «Με την λήξη της θητείας μας ως περιφερειακή αρχή της ΑΝΑΣΑ της περιόδου 2014-2019, ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε στην πόλη της Κέρκυρας ένα σημαντικό έργο τόσο για την οδική ασφάλεια όσο και για την αισθητική και ιστορικότητα της πόλης, όπως είναι ο τοίχος του ΝΑΟΚ και τα πεζοδρόμια από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ μέχρι την θέση «Δεσσύλα».

Στον προγραμματισμό ήταν η άμεση συνέχιση του υπόλοιπου τμήματος από «Δεσσύλα» έως «Ανεμόμυλο» με την χρηματοδότηση της μελέτης που εκπόνησε ο ΟΛΚΕ.

Δυστυχώς η ανάληψη των περιφερειακών υποθέσεων από εσάς και την παράταξη σας δεν συνοδεύτηκε από την συνέχιση του έργου. Αντιθέτως, σημαδεύτηκε από προφανή υποτίμηση και αδιαφορία, με αποτέλεσμα σήμερα, 24 μήνες από τότε και 7 μήνες από την παροχή έγκρισης εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου για κατεπείγουσες διαδικασίες, η παραλιακή της Γαρίτσας στο τμήμα Δεσσύλα-Ανεμόμυλου παρουσιάζει άθλια εικόνα φθοράς και εγκατάλειψης.

Επερωτάται η κ. περιφερειάρχης:

  • Πού βρίσκεται η υποχρέωση έκτακτης παρέμβασης που σας ενέκρινε την 19/2/2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο;
  • Σε κάθε περίπτωση, τι προτίθεστε να πράξετε για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων;
  • Ποιος είναι ο εκτιμώμενος χρόνος της αποκατάστασης;

*φωτο / kerkyrasimera από την παράδοση τμήματος του έργου της παοκατάστασης της παραλιακής της Γαρίτσας το 2019, επί περιφερειακής αρχης Γαλιατσάτου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!