Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των ξενοδοχοϋπαλλήλων

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας ξεκίνησε η τακτική γενική συνέλευση των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Τα κυρια θέματα που απασχολούν τη σημερινή συνέλευση του Συνδέσμου αλλά και του κλάδου, είναι:

      1. Ασφαλιστικό
      2. Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
      3. Συνθήκες εργασίας και εξελίξεις στον κλάδο

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, «Μετά την ψήφιση του αναπτυξιακού Νόμου, ο οποίος δίνει γη και ύδωρ στους εργοδότες, υπονομεύει τις κλαδικές συμβάσεις, την οργάνωση των συνδικάτων και το δικαίωμα στην απεργία, έρχεται και νέα αντι-ασφαλιστική επίθεση από την Κυβέρνηση. Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση η εργατική τάξη πρέπει να αντιδράσει, να οργανώσει αποτελεσματικά την αντίστασή της και να αντεπιτεθεί. Η Γενική Συνέλευση πρέπει να αποτελέσει βήμα αγωνιστικής ανάτασης των εργαζομένων στον τουρισμό της Κέρκυρας. Επίσης, ο πρόεδρος του Συνδέμσου Σταμάτης Πελάης, καλεί με την ίδια μαζικότητα να δώσουν το παρών στην κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό, το Σάββατο, 30 Νοέμβρη, στις 10 το πρωί στην Ανουντσιάτα».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!