Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το ετήσιο δείπνο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας

Χτες, στην πανέμορφη περιοχή της Παλαιοκαστριτσας, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο δείπνο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, επι τη λήξει του Δικαστικού έτους. 

Διαβάστε ακόμη:Κέρκυρα: Την Τετάρτη η ετήσια θερινή συναυλία της “Μάντζαρος”

Πρόκειται για μια μακρά και αδιάκοπη παράδοση του Συλλόγου μας, άνω των 100 ετών, που στόχο έχει την σφυρηλάτηση των σχέσεων μεταξύ των Δικηγόρων της Κέρκυρας.

Χτες, για άλλη μια φορά, τηρήθηκε η παράδοση μας αυτή, την οποία τίμησε πλήθος συναδέλφων, όπου όλοι μαζί γιορτάσαμε την έναρξη του θέρους. 

Θέλουμε να ευχηθούμε και του χρόνου, και καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους τους συναδέλφους μας Δικηγόρους, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας. 

Απο το Γραφείο Προέδρου του ΔΣΚ  

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!