Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η Φ.Ε. «Μάντζαρος» εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Τάσου Καζιάνη

Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Τάσου Καζιάνη.

Ο Τάσος Καζιάνης υπήρξε Μουσικος μεγάλου μεγέθους, Καθηγητης Μουσικής Μεσης Εκπαίδευσης, Διευθυντης του Ωδείου Κερκυρας & Υπαρχιμουσικός της Παλαιάς Φιλαρμονικής. 

Διαβάστε ακόμη: Την Παρασκευή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γ. Καρύδη

Συγγραφέας επίσης της «Θεωρίας της Μουσικής», με την οποίαν διδάχθηκαν μουσική γενιές και γενιές Κερκυραιων τις τελευταίες 5 και πλέον δεκαετίες.  Κόσμησε επι πάνω από 70 χρόνια τα μουσικά δρώμενα της Κερκυρας. Παρά το γεγονός του μεγέθους των γνώσεων και της προσωπικότητας του, υπήρξε πάντοτε χαρακτηριστικά ταπεινός άνθρωπος και έτσι θα τον θυμόμαστε όλοι και θα τον αγαπάμε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αιώνια του η μνήμη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!