Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Θερμό χειροκρότημα στην Κεφαλονιά για Γ. Χατζηνάσιο, Σπ. Κλείσσα, Αγ. Κοσκινά!

Κύριε Χατζηνάσιο τι τραγούδια έχετε γράψει!!!! Μας καθηλώσατε όλους!
Με τη φράση αυτή ο Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς Γιώργος Τσιλημηδός αποφώνησε βραβεύοντας τον μουσικοσυνθέτη, που για περισσότερο από 2 ώρες παρουσίασε δείγμα του εξαιρετικού του ταλέντου στο πιάνο με τις υπέροχες φωνές των Σπύρου Κλείσσα και Αγάθης Κοσκινά.
Είναι η πρώτη φορά που η Κεφαλλονιά υποδέχθηκε τον Γιώργο Χατζηνάσιο, είπε ο πρόεδρος της Μαντολινάτας Ρωσσέτος Λούζης, αλλά σίγουρα όπως όλοι καταλάβατε δε θα είναι η τελευταία, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο του Αργοστολίου, που ούτε οι πρόσθετες καρέκλες, ούτε οι δεκάδες όρθιοι θεατές μπόρεσαν να περιορίσουν την μεγάλη ουρά που δημιουργήθηκε έξω από το θέατρο στην εδώ και μέρες sold- out παράσταση τους.


Η βραδιά ξεκίνησε με τη Μαντολινάτα, τη παιδική χορωδία και την αντρική χορωδία της να συμπράττει με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερη χαρά του να βρίσκεται σε ένα μέρος που έχει προσφέρει ένα τεράστιο κεφάλαιο στον Ελληνικό πολιτισμό.


Στη συνέχεια παρουσίασε ‘τα δικά του’ παιδιά, όπως είπε, που αποτελούν τους σταθερούς συνεργάτες τους σε όλες τις ανά την Ελλάδα εμφανίσεις και είναι δύο από τις πιο μεστές φωνές και ευπαρουσίαστες προσωπικότητες που έχει ποτέ συνεργαστεί.
Η διαδοχή των τραγουδιών του δημιουργού, τα μεταξύ τους πειράγματα στη σκηνή αλλά και οι εκπληκτικές ερμηνείες τους έκαναν το κοινό να επευφημεί καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.
‘Σαν έφηβος’ παίζατε, είναι ένα από τα σχόλια που άκουγε ο Γιώργος Χατζηνάσιος από το κοινό, με τον ίδιο να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και τους συνεργάτες του να μοιράζουν δεκάδες αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με όσους το ζήτησαν χωρίς σε κανέναν να χαλάσουν χατίρι. Σπύρος Κλείσσας και Αγάθη Κοσκινά έχουν ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό ταίριασμα και η μουσική τους χημεία είναι διάχυτη στις παραστάσεις τους.


Αλληλοσυμπληρώνονται και ταυτίζονται με τέτοιο τρόπο με το κοινό τους που το αποτέλεσμα είναι πέρα κάθε προσδοκίας για τους θεατές.
Επόμενη παράσταση του σχήματος είναι στις 8 Φεβρουαρίου στη Κοζάνη, αφού στο μεταξύ και οι δύο τους θα έχουν συνεχίσει και την προσωπική πορεία τους με τον μεν Σπύρο να εμφανίζεται σε παραστάσεις του Μίμη Πλέσσα και του Κερκυραίου Γιώργου Κατσαρού στην Αθήνα και τη δε Αγάθη, αφού μετά την Κεφαλλονιά ακολούθησε μια στάση στην Αθήνα για συνέντευξη αφιέρωμα στην ίδια και στο έργο της, που δόθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό real fm με τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη, θα τη δούμε να εμφανίζεται σε παράσταση με τον Σταμάτη Κόκοτα στα Γιάννενα με το Κερκυραίο Θάνο Γεωργουλά, να έχει εκεί τη καλλιτεχνική επιμέλεια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!