Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Νεκρός ο 50χρονος απο το τροχαίο στη Λίνια

ΚΕΡΚΥΡΑ – Δεν τα κατάφερε τελικώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε δέντρο στην περιοχή της Λινιας στη Νότια Κερκυρα, ο οποίος, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των ιατρών του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης, υπέκυψε στα τραύματα του. Ο άντρας ήταν περίπου 50 ετών. Να σημειωθεί πως στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα συνολικά.

Αρχική ενημερωση

Στη Λινια δυο πυροσβεστικά οχηματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις καθώς προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα στην συγκεκριμένη περιοχή στη Νότια Κερκυρα μετά την εκκλησία της Παναγίας. Ήδη στο σημείο έφτασε δύναμη της πυροσβεστικής από τη Λευκιμμη, όπου η πυροσβεστικη προχώρησε στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου προκειμένου να με δαρθεί στο Νοσοκομείο.



__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!