Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Προσαγωγές διαδηλωτών που έκαναν πορεία για το Πολυτεχνείο- Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Προσήχθησαν νωρίς το βράδυ από αστυνομικούς της ασφαλειας στην περιοχή Καμπιέλο, διαδηλωτές οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία για το Πολυτεχνείο! Ωστόσο δεν πρόκειται για τους ίδιους οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μόνιμων κατοίκων της περιοχής υπήρξε συμπλοκή μεταξύ διαδηλωτών και στη συνέχεια έγινε η προσαγωγή τους !

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει 16 προσαγωγές !

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ 

Ανακοινώνεται ότι περίπου 15 άτομα, την 18:30 ώρα σήμερα, συγκεντρώθηκαν ξαφνικά στην περιοχή Σπηλιά Κέρκυρας (πλησίον του Παλαιού Δικαστικού Μεγάρου). Η πορεία που σκόπευαν να πραγματοποιήσουν απετράπη από τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

Από το συγκεκριμένο σημείο και την ευρύτερη περιοχήπροσήχθησαν συνολικά 16 άτομα και επιβλήθηκαν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

 

Δεν έγινε χρήση δακρυγόνων μέσων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!