Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Φωτιά σε αποθήκη εστιατορίου τα ξημερώματα στην Αχαράβη (φωτο)

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε αποθήκη εστιατορίου στην Αχαράβη, όπου επενέβη η Πυροσβεστική με τρία οχήματα και τα πληρώματά τους. Το εστιατόριο ήταν παραθαλάσσιο, ωστόσο η πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων παραλιακά ήταν αδύνατη, λόγω τοποθετημένων πασσάλων που υπάρχουν εκεί και οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί από το Δήμαρχο, όπως μαρτυρούν στο @kerkyrasimera κάτοικοι της περιοχής και αυτόπτες μάρτυρες.

 

Έτσι, σύμφωνα με τους ίδιους, οι πυροσβέστες έκοψαν το πλέγμα της περίφραξης του γείτονα και εισήλθαν από εκεί, προκειμένου να περάσουν οι μάνικες και να σβήσουν τη φωτιά. Σημειωτέων πως πάνω από την αποθήκη του εστιατορίου υπάρχει σπίτι, τους τοίχους του οποίου “έγλειψαν” οι φλόγες. Ωστόσο ειδοποιήθηκαν εγκαίρως και βγήκαν εκτός σπιτιού. Σε κάθε περίπτωση, η επέμβαση των πυροσβεστών, παρά τις δυσκολίες προσέγγισής τους στο συμβάν, ήταν έγκαιρη, με συνέπεια της φωτιάς μόνο υλικές ζημιές.

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!