Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ο Σωτήρης Μπουχάγιαρ, πρόεδρος στο σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Την Κυριακή, στην αίθουσα της ΟΕΒΕΚ, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ).

Από το αποτέλεσμα προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο στην πρώτη του συνεδρίαση αποφάσισε τον καταμερισμό των μελών του.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Σωτήρης Μπουχάγιαρ
Αντιπρόεδρος: Μαρίνα Περούλη
Γραμματέας: Βαγγέλης Αλαμάνος
Ταμίας: Ελένη Κροκίδη
Επόπτης: Παγκράτης Νικος
Μέλος: Σπύρος Δουκάκης
Μέλος: Νίκος Λευτεριώτης

Το νέο Δ.Σ. καλεί όλους τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν στο σωματείο τους και να συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες που θα πάρει το επόμενο διάστημα για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων τους, για:

• Κατώτερη σύνταξη στα 650 Ευρώ από τα 384 που είναι σήμερα. Οι κατώτερες συντάξεις φθάνουν να καλύψουν τις 15 ημέρες και οι μεγαλύτερες τις 22 ημέρες τον μήνα.
• Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις μας, να σταματήσει η κοροϊδία με τα λογισμικά και τις ιδιωτικές εταιρίες που τα διαχειρίζονται, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.
• Να αποδοθούν τώρα οι παρακρατημένες συνδρομές στις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
• Να γίνει τώρα άμεσα πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών στα νοσοκομεία, να ανοίξουν αυτά που έχουν κλείσει. Να δημιουργηθούν παντού δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας.
• Να καταργηθεί η αντεργατική – αντιλαϊκή – αντιασφαλιστική νομοθεσία και η φοροληστεία. Να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας από την ακρίβεια.
• Να ανακεφαλαιοποιηθούν τώρα τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
• Όχι στον καταστρεπτικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο με την βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, την οποία καταδικάζουμε, απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Χώρας μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!